- Jumătate dintre români au o imagine total pozitivă despre Uniunea Europeană.
- Democrația și statul de drept sunt considerate importante de 25% dintre români și 23% dintre europeni.
- 37% cred că sănătatea publică trebuie să fie o prioritate în campania electorală pt alegerile PE.
Jumătate dintre români au o imagine total pozitivă despre Uniunea Europeană, cealaltă jumătate având o părere neutră sau negativă. Cifrele sunt puțin mai bune decât media europeană, dar Uniunea mai are de lucru pentru a satisface dorințele.
Ce așteaptă românii de la Uniunea Europeană?
Sondajul a fost realizat în toate statele membre ale Uniunii Europene. Dacă vrem să știm exact ce așteaptă românii de la UE, atunci trebuie să ne uităm la întrebarea despre subiectele care merită discutate în campaniile electorale.
Sunt diferențe foarte mari, mai ales la sănătatea publică. 37% de români sunt preocupați de aceasta, dar și de siguranța locului de muncă.
În schimb, românii nu sunt interesați de migrație, azil sau schimbările climatice.
Citește și
- Apple șterge WhatsApp, Threads din China
- Taylor Swift a lansat „The Tortured Poets Department”
- S-au deschis urnele în India pentru cele mai mari alegeri din lume
The post Care sunt prioritățile tale înainte de alegeri? Jumătate dintre români vor siguranța locului de muncă de la Uniunea Europeană appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Barabas Balazs
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.