Flux-stiri

Casa Albă anunță că președintele Joe Biden este „bine” după ce s-a împiedicat și a căzut la un eveniment din Colorado

  • Joe Biden, care este cel mai bătrân președinte al națiunii, la 80 de ani, a fost ajutat să se ridice în picioare și părea să nu fie rănit după căderea de joi.
  • „M-am băgat în saci de nisip!”, a glumit președintele reporterilor când a sosit înapoi la Casa Albă în acea seară.
  • Președintele a stat în picioare de aproximativ o oră și jumătate pentru a da mâna cu fiecare dintre cei 921 de cadeți absolvenți.

Președintele Joe Biden este „bine” după ce s-a împiedicat și a căzut la un eveniment din Colorado, spun oficialii Casei Albe, informează BBC. El a dat peste un sac de nisip în timp ce înmâna diplomele la o ceremonie de absolvire a Academiei Forțelor Aeriene din SUA.

Joe Biden, care este cel mai bătrân președinte al națiunii, la 80 de ani, a fost ajutat să se ridice în picioare și părea să nu fie rănit după căderea de joi. „M-am băgat în saci de nisip!”, a glumit președintele reporterilor când a sosit înapoi la Casa Albă în acea seară. A stat în picioare de aproximativ o oră și jumătate pentru a da mâna cu fiecare dintre cei 921 de cadeți absolvenți.

Imaginile îl arată Biden care pare să arate spre unul dintre cei doi saci de nisip folosiți pentru a-și susține teleprompterul, în timp ce era ajutat de un oficial al Forțelor Aeriene și de doi membri ai serviciilor sale secrete. „Pe scenă era un sac de nisip în timp ce dădea mâna”, a scris directorul de comunicații al Casei Albe, Ben LaBolt, pe Twitter. „El este bine.”

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că Biden s-a urcat în avion arătând „un zâmbet larg”, deși un reporter a remarcat că nu a răspuns la întrebări înainte de zbor.

Citește și

The post Casa Albă anunță că președintele Joe Biden este „bine” după ce s-a împiedicat și a căzut la un eveniment din Colorado appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code