Caz incredibil la aeroport: și-au abandonat copilul. Doi părinți cu pașapoarte belgiene au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat bebelușul la check-in pe aeroportul Ben-Gurion din Israel în timp ce încercau să zboare în străinătate, a relatat marți presa israeliană, scrie The Jerusalem Post.
Caz incredibil la aeroport: și-au abandonat copilul
Cuplul ar fi sosit la aeroport pentru a se îmbarca într-un zbor Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia. Cu toate acestea, ei nu aveau un bilet pentru copilul lor. După ce au refuzat să plătească pentru un altul, se pare că au lăsat pur și simplu copilul în cărucior în timp ce se îndreptau spre controlul pașapoartelor, potrivit KAN.
Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția. Aceasta i-a găsit pe părinți și i-a luat pentru interogatoriu. “Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus managerul, potrivit N12. “Nu ne venea să credem ce vedeam”.
Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, ceea ce s-a întâmplat a fost că cei doi au ajuns cu întârziere la Terminalul 1. Au ajuns după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să meargă să se ocupe de securitate. Atunci, pur și simplu și-au lăsat copilul pe banda transportoare din zona de check-in, potrivit N12.
surse: The Jerusalem Post, ZiarulRomanesc.at
Postarea Caz incredibil la aeroport: și-au abandonat copilul când au aflat că trebuie să plătească bilet și pentru el a apărut prima pe Ziarul Românesc Austria.
Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.