Flux-stiri

Ce filme de succes vor apărea în 2026? Disney confirmă data de lansare pentru „Toy Story 5” și „Star Wars The Mandalorian & Grogu”

  • Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este anunțat pentru 2026 „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum
  • Alte noi producții care au fost anunțate pentru 2026 sunt: „Toy Story 5”, „Regatul de Gheață 3” și „Batman: Partea a doua”.
  • Studioul a confirmat, de asemenea, că filmul „Star Wars The Mandalorian & Grogu” va avea premiera pe 22 mai 2026.

Echipa câștigătoare a Oscarului din spatele trilogiilor de succes de aproape 6 miliarde de dolari „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme, scrie CNN. Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este anunțat „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum”, a anunțat joi Warner Bros. Acesta va fi regizat de Andy Serkis. Walsh și Boyens au fost selectați pentru a scrie scenariul, împreună cu Phoebe Gittins și Arty Papageorgiou.

Alte noi producții care au fost anunțate pentru 2026 sunt: „Toy Story 5”, „Regatul de Gheață 3” și „Batman: Partea a doua”. După succesul „The Batman” în 2022, o continuare a Warner Bros. Nici măcar studiourile DC conduse de James Gunn și Peter Safran nu vor deraia planurile regizorului Matt Reeves pentru The Batman 2 , care a fost intitulat oficial The Batman Part II .

Robert Pattinson îl va interpreta din nou pe Bruce Wayne și alter ego-ul său, Batman. Dincolo de asta, mai rămân câteva întrebări despre continuarea viitoare. Woody și Buzz au o întâlnire pentru a se întoarce în cinematografe. Disney va lansa Toy Story 5 de la Pixar pe 19 iunie 2026.

Premiera Toy Story 5 în cinematografe a fost printre numeroasele modificări și completări aduse calendarului de lansări Disney. Studioul a prelungit, de asemenea, remake-ul live-action al lui Dwayne Johnson – Moana cu un an până la 10 iulie 2026 (era programat anterior pentru 27 iunie 2025). Studioul a confirmat, de asemenea, că filmul „Star Wars The Mandalorian & Grogu” va avea premiera pe 22 mai 2026, așa cum se speculase.

Citește și

The post Ce filme de succes vor apărea în 2026? Disney confirmă data de lansare pentru „Toy Story 5” și „Star Wars The Mandalorian & Grogu” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Mihalașcu Diana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code