Flux-stiri

Cu ce înlocuim cafeaua și croissantul la micul dejun? Antrenor: „Putem bea un ceai verde cu lămâie, care îți activează metabolismul”

  • Dimineața cea mai bună variantă este un pahar de apă la temperatura camerei.
  • Dacă ai în plan să slăbești a apărut o nouă metodă: Dieta 30-30-30.
  • Dieta: Iei 30g de proteine, în primele 30 de minute de la trezire urmate de 30 de minute de exerciții fizice.

Tu ce mănânci la micul dejun? Dacă vrei să slăbești, există o nouă dietă care face furori: Dieta 30-30-30. Adică, în primele 30 de minute de când te-ai trezit, iei 30 de grame de proteine, urmate de 30 de minute de exerciții fizice. Andreea Chirițescu este antrenor fitness și spune că în niciun caz nu trebuie să începi ziua cu dulce. Mai bine mergi pe ouă fierte și legume.

Cu ce înlocuim cafeaua și croissantul la micul dejun?

„În locul cafelei putem bea un ceai verde cu lămâie, care îți activează metabolismul și reprezintă o sursă importantă de energie. Această proteină, imediat după ce ne-am trezit, reprezintă una dintre cele mai bune soluții pe termen lung”, a declarat Andreea Chirițescu, antrenor de fitness, pentru Aleph News.

Cât este de important consumul de proteine dimineața?

„Consumul de proteine distrug rezistența la insulină. Dacă nu începem dimineața cu vestitul croissant cu gem, care ne va da peste cap tot organismul, atunci proteina este cea mai bună înlocuitoare a micului dejun dulce pe care, poate îl considerăm sănătos”, a adăugat aceasta.

Citește și:

The post Cu ce înlocuim cafeaua și croissantul la micul dejun? Antrenor: „Putem bea un ceai verde cu lămâie, care îți activează metabolismul” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code