Flux-stiri

Cum recunoști un milionar? Află trăsăturile care îi caracterizează pe bogații americani

  • 7 din 10 milionari americani au peste 55 de ani.
  • Un milionar american cheltuie 11.000 de dolari pe an pentru mâncare.
  • 99% dintre milionarii americani au studii superioare.

Portretul robot al milionarului sună în felul următor: e trecut de prima tinerețe, e trecut prin multe școli, nu doar prin viață și dă zeci de mii de dolari pe mâncare. Cel puțin așa arată cei mai mulți americani care au făcut deja primul milion.

Sunt albi, 7 din 10 au peste 55 ani, au o casă pe care au plătit-o cu sume cu 7 cifre și stau în Scottsdate, Austin, Miami sau New York. 95% dintre ei sunt proprietari, chiar dacă în ultimii ani circulă tot mai intens teoria că e mai bine să nu ai casă.

Pe mâncare dau peste 11.000 de dolari în fiecare an, indiferent dacă mănâncă în oraș sau își comandă pentru acasă. Dintre ei, doar 1% au reușit să ajungă milionari fără să mai învețe după liceu și își mențin averile cu investiții de măcar 900.000 de dolari.

Citește și:

The post Cum recunoști un milionar? Află trăsăturile care îi caracterizează pe bogații americani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ceaicovschi Tamara


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code