Flux-stiri

Donald Trump câștigă alegerile republicane din Nevada. A fost singurul candidat important care a participat

  • Fostul președinte Donald Trump a câștigat joi adunările republicane prezidențiale din Nevada.
  • Nikki Haley, alesese să nu participe la caucus-ul din Nevada și să se prezinte în schimb la votul primar din acest stat.
  • Rezultatele inițiale raportate de CNN arătau că fostul președinte a obținut 99% din voturi.

Fostul președinte Donald Trump a câștigat joi alegerile republicane prezidențiale din Nevada, după ce a fost singurul candidat important.

Rezultatele inițiale raportate de CNN arătau că fostul președinte a obținut 99% din voturi.

Donald Trump a spus: „Dacă vom câștiga acest stat, vom câștiga cu ușurință alegerile din noiembrie”.

El a câștigat acum competițiile în trei state – Nevada, Iowa și New Hampshire – ceea ce îl face candidatul republican prezumtiv la alegerile generale din noiembrie.

De asemenea, el a câștigat un caucus republican în Insulele Virgine americane, un teritoriu neîncorporat.

Singura contracandidată serioasă a lui Donald Trump rămasă în cursă, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley, alesese să nu participe la caucus-ul din Nevada și să se prezinte în schimb la votul primar din acest stat.

Citește și:

The post Donald Trump câștigă alegerile republicane din Nevada. A fost singurul candidat important care a participat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code