Stiri din Austria

Descoperiţi Austria: Ape uimitoare în care se poate înota

Turism în Austria – Cele mai bune lacuri și locuri pentru înot. De la lacuri încadrate de munți uluitori până la ape albastre, Austria are unele dintre cele mai curate și frumoase locuri de înot din Europa. Am făcut o selecţie pentru voi mai jos.

Cele mai bune lacuri pentru înot în Austria

Există sute de lacuri în Austria unde te poți bălăci. Calitatea apei din ţara alpină este, de asemenea, a doua cea mai înaltă calitate din Europa, conform unei liste Agenției Europene de Mediu (AEE). Iată câteva dintre cele mai uimitoare ape pentru a vă relaxa și a face o baie în Austria.

Achensee

Cel mai mare lac din Tirol este Achensee, un lac de munte cu apă rece și curată. Este uneori supranumit „Oceanul Tirolului”. Lacul este situat în rezervația naturală Karwendel.

Aici puteți face paddleboard, windsurf, naviga sau scufunda, precum și înota – temperatura medie a apei este de aproximativ 19 ° C (66 ° F) vara.

>>> Descoperiți Austria: Nouă excursii de o zi din Viena

Neusiedler See

Neusiedler See, cunoscut și sub numele de Lacul Neusiedl, este un lac de mică adâncime din Burgenland, care atinge doar aproximativ un metru adâncime. Lacul de stepă este înconjurat de stuf și pajiști.

Există mai multe specii de păsări aici decât în ​​orice alt lac interior din Europa. Consumul de vin local în tavernele din jurul lacului este, de asemenea, o opțiune pentru vizitatori, la fel și mersul cu bicicleta.

Aveți grijă să nu mergeți prea departe deoarece este posibil să treceți granița cu Ungaria dacă înconjurați întregul lac!

Altausseer See

În mijlocul Salzkammergutului Stirian se află Altausseer See, care este cunoscut în special pentru apa sa limpede, albastru închis, dându-i numele de „călimara albastru închis”.

Scăldatul este de obicei posibil de la sfârșitul primăverii până în toamnă.

Attersee

Îndrăgit de cel mai faimos artist al Austriei Gustav Klimt, Attersee este un frumos lac glaciar situat în Salzkammergut din Austria Superioară.

Apa este excepțional de pură și limpede, cu vizibilitate sub apă de până la 25 de metri. În plus, apa se încălzește până la 25 °C vara. Cardul Attersee-Bädercard vă oferă acces la șapte plaje pentru scăldat.

>>> Cele mai bune festivaluri și evenimente de care să te bucuri în Austria în această vară

Wörthersee

Cel mai mare și cel mai faimos lac din Carintia este Wörthersee, care se află între Villach și Klagenfurt. Este, de asemenea, unul dintre cele mai calde lacuri alpine datorită debitului scăzut de apă și locației adăpostite.

Apa este adesea peste 25°C vara și poate ajunge chiar și la 28°C. În jurul lacului există numeroase plaje pentru scăldat, inclusiv unele zone de scăldat pentru nudiști. Există, de asemenea, baruri și restaurante la modă pe plajă.

>>> Austria, un român a câștigat o licitație imobiliară cumpărând o colibă de 12 mp cu 775.000 de euro. ”Este cumva o raritate”

Fluviul Dunărea

Chiar dacă sunteți blocat în cel mai urban oraș al Austriei, Viena, există încă multe oportunități de a înota în fluviul Dunărea.

AEE a subliniat în raportul său că în ultimii ani s-au depus eforturi mari la Viena pentru a îmbunătăți calitatea apei aici.

Există plaje fluviale de-a lungul Insulei Dunării (Donauinsel), chiar lângă Viena, în Donaualtarm Greifenstein, și plaja cu nisip Copa Cagrana lângă Uno City, care are cocktail-baruri și opțiuni de gustări.

Dunărea Veche (Alte Donau) este, de asemenea, grozavă pentru o baie sau o șansă de a încerca paddle boarding sau canotaj.

>>> Cinci dintre cele mai bune activităţi pe care le poţi face în Viena în această vară

The post Descoperiţi Austria: Ape uimitoare în care se poate înota appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code