Editoriale Flux-stiri leontiuc

Donald Trump arată pe față că este pro-rus

Mulți dintre analiștii politici renumiți au avut întrebarea: cum au reușit rușii să confiște Crimeea în timpul lui Trump?

Donald Trump care aparent avea semnul moralității și opoziție față de mizeriile cerute de LGBTQ (accesul cu propagandă în școlile publice), arată că de fapt nu este așa. Este fanul sângerosului Putin. Trump a făcut comentariile în timpul unui episod al podcast-ului The Clay Trevis and Buck Sexton Show după ce a fost întrebat despre apariția președintelui ucrainean și a soției sale Olena Zelenska pe coperta revistei Vogue.

„Nu am văzut aia dar, știți, probabil nu cel mai grozav lucru (râde). Nu, aș spune că nu a fost cel mai grozav lucru”, a răspuns fostul președinte republican.

El a vorbit apoi despre războiul din Ucraina.

„Ar fi trebuit cel puțin să facă o înțelegere. Ar fi putut renunța la Crimeea. Ar fi putut face ceva cu NATO, ‘Okay, nu o să intrăm în NATO’ și atunci ai fi avut o țară fiindcă cred că Putin voia să facă o înțelegere. Și cred că acum nu vrea să facă o înțelegere. Cred că este mult mai greu să faci o înțelegere. El aruncă în aer tot locul. Adică, el va lua tot locul”, a spus Donald Trump.

Donald Trump spune că Putin ar prefera să cucerească toată Ucraina
Fostul președinte american a mai afirmat că este „foarte, foarte trist ceea ce s-a întâmplat cu Ucraina. Foarte, foarte trist”, adăugând că ucrainenii „trebuie să facă o înțelegere înainte să se termine totul. Ai sute de mii de oameni care sunt morți și mutilați – unii sunt mutilați”.

Întrebat când crede că se va opri Vladimir Putin, Trump a răspuns:

„Păi, cred că ar prefera să aibă toată țara. Adică, acum că a început. Nu cred că a intenționat să înceapă. Cred că aceea a fost o negociere grozavă. A mers, a pus trupele pe tablă și cred că a fost o negociere grozavă. Am spus ‘păi este un negociator bun’. Nu m-am gândit niciodată că va intra”.

Donald Trump a mai spus că Putin a mutat 200.000 de trupe la granița cu Ucraina pentru a negocia și „nu a putut să facă o înțelegere. Iar acum nu sunt sigur că poți face o înțelegere foarte ușor”.

Un sondaj de opinie realizat înspre sfârșitul lunii iulie arată că în cazul unei noi confruntări între Trump și Joe Biden, fostul președinte republican ar fi favorit la alegerile prezidențiale din 2024.

Pentru Trump, tratatele internaționale, realitatea construită a dreptului, nu are nici o valoare. El vorbește despre negociere. Negocierile au avut loc când granițele urâcrainei s-au stabilit deja în tratat. Pentru Donald Trump hotărârea Curții Internaționale de Justiție care ordona Rusiei retragerea din Ucraina, nu are nici o valoare. Trump și Erdogan vor să fixeze o nouă ordine mondială. De fapt această nouă ordine a dictatorilor poate fi numită Oculta.

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code