Flux-stiri

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin se opune public războiului

  • Fiica purtătorului de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin a declarat public faptul că este împotriva războiului care se desfășoară între Ucraina și Rusia.
  • Peskov, fiica lui Dmitri Peskov, face în mod obişnuit declaraţii care justifică acţiunile Rusiei şi atacă SUA şi aliaţii săi.
  • Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, a postat „nu războiului„, pe un fundal negru, pe Instagram.

Fiica purtătorului de cuvânt al preşedintelui Putin a declarat public faptul că este împotriva războiului care se desfășoară între Ucraina și armata Rusiei. Aceasta a postat vineri un slogan anti-război în Instagram Live-ul său, potrivit mai multor rapoarte citate de Business Insider.

Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, a postat „nu războiului„, pe un fundal negru, pe Instagram, potrivit unei capturi de ecran transmise pe Twitter de postul rusesc TV Rain. Acest slogan este principala scandare folosită de protestatarii ruşi pentru a se opune invaziei din Ucraina.

Peskova este fiica lui Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului. Peskov face în mod obişnuit declaraţii care justifică acţiunile Rusiei şi atacă SUA şi aliaţii săi.

Postările împotriva războiului început de Putin, retrase din mediul online

Francis Scarr, un reporter digital senior la BBC, a remarcat, de asemenea, postarea Peskovei într-un tweet. La scurt timp după ce Scarr a postat captura de ecran, reporterul Mary Ilyushina de la Washington Post a declarat că aceasta a fost retrasă. Insider nu a reuşit să găsească postarea despre războiul început de Putin.

În afară de preşedintele însuşi, Peskov se numără printre cele mai înalte şi vizibile persoane din orbita lui Putin şi a apărat cu fermitate decizia de joi de a invada Ucraina.

Peskov a vorbit vineri cu optimism despre „măsuri de represalii” din partea Rusiei ca reacţie la sancţiunile impuse recent de Occident, potrivit agenţiei de stat TASS. Peskova nu a răspuns imediat la solicitarea Insider de a comenta.

The post Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin se opune public războiului appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code