Flux-stiri

FOTO. Cum te poate ajuta inteligența artificială să ai fotografii făcute ca într-un studio? Detalii despre noul serviciu

  • Un TikTok a oferit detalii despre un serviciu de inteligență artificială care promite fotografii ieftine, de calitate de studio.
  • Poți folosi Try it on.ai, cu care poți să îți creezi un cont online, plătești 17 dolari și apoi încarci cel puțin 10 fotografii cu tine.
  • Inteligența artificială a făcut ca multe imagini să fie modificate astfel încât femeia să pară mai tânără.

Fotografiile profesionale pot deveni costisitoare și nu sunt ceva pentru care mulți oameni lucrează. Fotografiile trebuie să arate bine, mai ales când aplici pentru un loc de muncă. LinkedIn este locul în care se află mulți potențiali recrutori, clienți și angajatori, astfel că imaginea ta contează, scrie Business Insider. În acest sens, inteligența artificială vine cu un nou serviciu.

Un TikTok a oferit detalii despre un serviciu de inteligență artificială care promite fotografii ieftine, de calitate de studio. Încercând acest lucru, o femeie a văzut că unele dintre imagini au fost groaznice, dar multe au arătat foarte bine.

Fotografii profesionale din confortul casei

Femeia a folosit Try it on.ai, cu care poți să îți creezi un cont online, plătești 17 dolari și apoi încarci cel puțin 10 fotografii cu tine, deși platforma care folosește intelifența artificială spune că sunt de preferat mai multe fotografii. În 72 de ore primești imaginile.

A merge către un studio ar dura ore întregi. Folosind inteligența artificială poți derula prin biblioteca foto telefonului și imaginile să iasă perfect. Site-ul recomandă încărcarea prim-planurilor. Nu poți purta o pălărie sau ochelari de soare, iar dacă trimiți fotografii neclare, pixelate sau făcute din unghiuri incomode, rezultatele nu vor fi așa cum te aștepți.

Există, de asemenea, și alte considerente. Vârsta înaintată la locul de muncă este o problemă mare și ceva la care orice muncitor de vârstă mijlocie – sau oricine de peste 35 de ani – trebuie să fie atent. Inteligența artificială a făcut ca multe imagini să fie modificate astfel încât femeia să pară mai tânără sau să aibă trăsături mai definite.

Cercetările sugerează că femeile se confruntă și cu provocări suplimentare. În mod ideal, deși este recomandabil să arăți atractiv, nu ar trebui să arăți prea atractiv. Asta înseamnă că fiecare are la dispoziție o serie limitată de imagini.

Citește și

The post FOTO. Cum te poate ajuta inteligența artificială să ai fotografii făcute ca într-un studio? Detalii despre noul serviciu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code