Flux-stiri

FOTO. Prințul Louis împlinește 5 ani. Cele mai amuzate momente în care acesta a fost în lumina reflectoarelor

  • Prințul Louis împlinește cinci ani pe 23 aprilie și a cucerit inimile publicului cu firea sa jucăușă.
  • Cel de-al patrulea în linia succesiunii la tron a venit pe lume la ora 11.01 pe 23 aprilie 2018, cântărind 3,8 kg.
  • Și, deși crește departe de lumina reflectoarelor, Louis face cu siguranță o impresie deosebită ori de câte ori este văzut în public.

Fie că a fost în centru atenției la evenimentele regale, fie că i-a scos limba mamei sale, Kate Middleton, sau și-a acoperit dramatic urechile la balconul Palatului Buckingham, nu există nicio îndoială că Prințul Louis a cucerit inima națiunii, scrie Daily Mail.

Cel de-al patrulea în linia succesiunii la tron a venit pe lume la ora 11.01 pe 23 aprilie 2018, cântărind 3,8 kg, fiind cel mai greu bebeluș regal născut în ultimii 100 de ani.

Și, deși crește departe de lumina reflectoarelor, Louis face cu siguranță o impresie deosebită ori de câte ori este văzut în public.

Numit „relatable” de către public, expresiile faciale și mișcările jucăușe ale prințului îi încântă pe fanii familiei regale. El a frecventat grădinița Willcocks, care se află la mică distanță de locul unde familia locuia în Palatul Kensington.

La noua lor școală, cu o rată de 21.000 de lire sterline pe semestru, prințul Louis și frații săi George și Charlotte pot merge la cules de mere în livada din incintă și își pot pune în valoare recolta, făcându-și propriul suc și preparând prăjituri.

Micuțul se bucură de același stil de viață sănătos ca fratele și sora sa, Kate lăsând să se înțeleagă că dieta lor este plină de fructe și legume proaspete.

Prințul Louis a făcut spectacol la festivitățile Trooping the Colour din iunie anul trecut, unde a făcut o serie de gesturi amuzante – inclusiv acoperindu-și urechile în fața reginei când sunetul motoarelor de avion a devenit prea puternic în timpul defilării.

The post FOTO. Prințul Louis împlinește 5 ani. Cele mai amuzate momente în care acesta a fost în lumina reflectoarelor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code