Flux-stiri

Gafă după gafă. Joe Biden confundă de două ori Gaza cu Ucraina în timpul unui discurs

  • Biden, în vârstă de 81 de ani, a confirmat vineri că asistența umanitară va fi parașutată în Gaza.
  • În zilele următoare, ne vom alătura prietenilor noștri din Iordania și altora care oferă parașutări aeriene de alimente și provizii suplimentare”, a declarat președintele.
  • Biden a dezvăluit această evoluție în timp ce o primea pe prim-ministrul italian Giorgia Meloni la Washington.

Președintele Joe Biden a confundat de două ori Gaza cu Ucraina, în timp ce a anunțat că SUA vor oferi ajutorul de care are nevoie disperată teritoriul palestinian devastat de război. Biden, în vârstă de 81 de ani, a confirmat vineri că asistența umanitară va fi parașutată în Gaza – la o zi după ce ministerul sănătății, condus de Hamas, a declarat că 30.000 de palestinieni au murit de la începutul războiului, în octombrie anul trecut, scrie Sky News.

În zilele următoare, ne vom alătura prietenilor noștri din Iordania și altora care oferă parașutări aeriene de alimente și provizii suplimentare”, a declarat președintele, adăugând că SUA vor căuta să deschidă alte căi de intrare, inclusiv, eventual, un coridor maritim”.

Emiratele Arabe Unite, Egiptul, Franța, Iordania și Marea Britanie au efectuat deja parașutări. Biden s-a referit de două ori, din greșeală, la parașutările pentru a ajuta Ucraina, ceea ce i-a determinat pe oficialii Casei Albe să clarifice faptul că, de fapt, vorbea despre Gaza.

Biden a dezvăluit această evoluție în timp ce o primea pe prim-ministrul italian Giorgia Meloni la Washington – în timp ce avertiza că viețile copiilor sunt în pericol”. Ajutorul care ajunge în Gaza nu este nici pe departe suficient”, a spus el.

Nu vom sta cu mâinile în sân până când nu vom primi mai mult ajutor acolo. Ar trebui să primim sute de camioane, nu doar câteva.” Biden a mai spus că speră că va exista un acord de încetare a focului între Israel și Hamas până la Ramadan, luna sfântă musulmană care se așteaptă să înceapă pe 10 martie.

El a declarat reporterilor: Încă lucrăm din greu la acest lucru. Nu am ajuns încă acolo”.

Citește și

The post Gafă după gafă. Joe Biden confundă de două ori Gaza cu Ucraina în timpul unui discurs appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code