Flux-stiri

Marcel Ciolacu îl susține pe Nicolas Schmit pentru șefia Comisiei Europene: „Este un prieten al României”

  • El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor.
  • M-am bucurat să beneficiem de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene”, a adăugat liderul PSD.
  • Nicolas Schmit, în vârstă de 70 de ani, este unicul candidat al PES pentru a conduce lista socialiştilor la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, aflat la Roma pentru a participa la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), a declarat, vineri, că viitorul candidat al acestei familii politice pentru şefia Comisiei Europene, luxemburghezul Nicolas Schmit, actual comisar pentru muncă, este un prieten al României”.

El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor. M-am bucurat să beneficiem de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene”, a adăugat liderul PSD.

Familia social-democrată europeană s-a reunit la Roma pentru a lansa candidatul comun pentru şefia Comisiei Europene, în persoana comisarului pentru Locuri de Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit. Nicolas este un prieten al României, care ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare de către ţara noastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Politicianul luxemburghez Nicolas Schmit, în vârstă de 70 de ani, actualul comisar european pentru muncă, este unicul candidat al PES pentru a conduce lista socialiştilor la alegerile europarlamentare din iunie şi, prin urmare, pentru a conduce Comisia Europeană în legislatura 2024 – 2029.

Citește și

The post Marcel Ciolacu îl susține pe Nicolas Schmit pentru șefia Comisiei Europene: „Este un prieten al României” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code