Editoriale leontiuc turism

Întrebare pentru Primăria mun. Reșița: De ce nu faceți o telecabină până aici?

Municipiul Reșița, orașul din Banat plin de istorie, este înconjurat de culmile unor dealuri și munți. Asemenea așezări, austriecii le-au abordat cu totul altfel la Salzburg, Villach, Montsee,…
Și orașul Reșița a trecut prin perioadă austro-ungară, timp în care a fost un oraș prosper. Dezvoltarea sa urbană a fost perturbată parțial de perioada comunistă, care însă a exploatat orașul prin industrializare, distrusă inexplicabil de perioada post decembristă.

În toate orașele Austriei aflate la poalele unor munți, există telegondole sau telecabine care să asigure un acces la un punct belvedere. Reșița și Cluj Napoca au avut asemenea oportunități dar le-au ratat datorită incompetenței edililor care nu au dorit să creeze acest vector turistic. La Cluj Napoca, Emil Boc întreba n 2006 „unde s-a mai pomenit așa ceva?”. Vă dăm un exemplu chiar din România: Brașov cu dealul Tâmpa. Pe dealul Tâmpa urcă o telecabină care aduce mulți bani bugetului local.

De sus Reșița arată frumos, parcă blocurile comuniste au alt aspect. Dacă ar fi și reabilitate termic chiar că am discuta despre un oraș ce se vrea undeva în Austria iar nu în Siberia. O telegondolă sau o telecabină până sus la belvedere, locul din fotografia realizată de caon.ro, ar crea un un val turistic important al orașului. Întreb pe domnul primar și Primăria, Consiliul Local Reșița, vă întreb public De ce nu faceți o telecabină până aici?

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 224 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code