Flux-stiri

LIVE UPDATE. 358 zile de invazie. SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate de parteneriatul Rusia-China pe fondul războiului din Ucraina

China și RusiaChina și Rusia

  • Adjunctul secretarului de stat american Wendy Sherman a declarat că Statele Unite sunt din ce în ce mai îngrijorate” de parteneriatul dintre China și Rusia.
  • De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la parteneriatele Rusiei cu Iranul și Coreea de Nord.
  • Sherman a spus că mesajul ei pentru cei care susțin Moscova este următorul: „Veți sfârși cu un albatros în jurul gâtului”.

Adjunctul secretarului de stat american Wendy Sherman a declarat miercuri că SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate” de parteneriatul dintre China și Rusia – și de sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei în Ucraina.

Evaluarea mea este că RPC (Republica Populară Chineză) încearcă atât să își sporească poziția în comunitatea internațională, spunând că este dispusă să medieze, cât și să ajute la încheierea acestei invazii îngrozitoare. Și, în același timp, se angajează în parteneriatul lor fără limite cu Rusia”, a declarat Sherman în cadrul unui eveniment la Brookings Institution. Și cu siguranță avem tot mai multe preocupări și îngrijorări în legătură cu acest parteneriat și cu sprijinul RPC pentru această invazie.”

China încearcă să aibă ambele variante”. De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la parteneriatele Rusiei cu Iranul și Coreea de Nord, scrie CNN. Cu toate acestea, Sherman a spus că mesajul ei pentru cei care susțin Moscova este următorul: „Veți sfârși cu un albatros în jurul gâtului”.

„Ucrainenii vor aduce un eșec strategic pentru Putin. Iar acest lucru va crea o mulțime de probleme pentru cei care susțin această invazie profană în continuare”, a spus ea.

The post LIVE UPDATE. 358 zile de invazie. SUA sunt din ce în ce mai îngrijorate de parteneriatul Rusia-China pe fondul războiului din Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code