Flux-stiri

LIVE UPDATE. 387 zile de invazie rusă. SUA evaluează dacă zborurile cu drone spion deasupra Mării Negre merită riscul unei confruntări cu Rusia

  • SUA își reevaluează programul de survol la Marea Neagră după ce o dronă MQ-9 Reaper s-a prăbușit în Marea Neagră după ce a fost interceptată de avioanele rusești.
  • Armata SUA a trimis o nouă dronă de același model în regiune pentru a observa zona în care a căzut prima și posibilele încercări ale Rusiei de a o ridica.
  • Unii militari se tem că oprirea zborurilor cu drone sau reducerea numărului acestora va duce la o scădere a calității informațiilor primite.

SUA își reevaluează programul de survol la Marea Neagră după ce o dronă MQ-9 Reaper s-a prăbușit în Marea Neagră după ce a fost interceptată de avioanele rusești, scrie CNN, citând mai multe surse oficiale informate.

Informațiile militare americane iau în considerare dacă zborurile UAV peste Marea Neagră oferă suficientă informații valoroase pentru a justifica riscul apariției mai multor incidente și riscul unei escalade a conflictului cu Rusia.

În timp ce se efectuează această reevaluare, zborurile nu vor fi oprite. Armata SUA a trimis o nouă dronă de același model în regiune pentru a observa zona în care a căzut prima și posibilele încercări ale Rusiei de a o ridica.

Cu toate acestea, armata americană are în vedere măsuri pentru a reduce riscul unei escalade a conflictului cu Federația Rusă.

Unii din militari se tem că oprirea zborurilor cu drone sau reducerea numărului acestora va duce la o scădere a calității informațiilor primite, dar sursa CNN subliniază că SUA au alte modalități de a le primi – de exemplu, folosind sateliți.

FOTO – CNN

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code