Breaking News Flux-stiri Religie

Musulmanii din Afganistan vor executa astăzi 229 de creștini misionari


UPDATE: Execuția creștinilor misionari nu a mai avut loc pentru toți, dar creștinii sunt masacrați, musulmnanii/islamiștii omoară creștini în fiecare an, omoară oameni nevinovați în fiecare an, acolo unde pot face acest lucru. Mai jos filmul execuției celor care nu au scăpat, vă avertizez că sunt imagini șocante care vă pot afecta emoțional. Acest lucru și l-a dorit și domnul Biden, și domnul Johnson și domnul Iohannis când au retras armata din Afganistan.


Privind aceste imagini atât de dure, ne întrebăm cam ce fac organele de la Haga, Tribunalul Penal Internațional? Despre NATO am înțeles stă în genunchi.

Creștinii arestați care au scăpat de execuție, au fost predați pe Aeroportul din Kabul, parte vor sosi în Polonia și Marea Britanie.

Breaking News: Ziarul de Banat face apel la rugăciunea tuturor creștinilor. Talibanii din Afganistan au arestat și condamnat la moarte mulți de misionari creștini, sentința a fost luată de urgență de Tribunalul Musulman Islamic afgan. Execuția va avea loc astăzi. Iată de ce domnul Trump, Iohannis, Boris Johnson și ceilalți decidenți NATO au retras armatele de acolo . Ticăloșia lor înseamnă crime. Talibanii sunt demoni încarnați, privind la fanatismul și absurditatea lor vedem cam ce este diavolul.

Vă rugăm pe toți creștinii să spuneți rugăciunea ,, Doamne Isuse te rugăm izbăvește și întărește, scapă de moarte pe misionarii afgani”.

Vă solicităm dragi cititori să distribuiți postarea.
Sursa: https://www.latestcelebarticles.com/229-christian-missionaries-being-sentenced-to-death-in-afghanistan-again/
Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 580 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete