Flux-stiri stiinta

Pentagonul a confirmat că imaginile cu OZN-uri din 2019 sunt reale

Departamentul Apărării a confirmat că imagini cu „fenomene aeriene neidentificate”, care au făcut obiectul unor scurgeri de informaţii în 2019 sunt reale. Angajaţi ai Marinei au fotografiat şi filmat în 2019 obiecte triunghiulare ce se mişcau printre nori. Tot ei au filmat alte trei obiecte neidentificate: unul “sferic”, un altul în formă de “ghindă” şi un al treilea ce părea să aibă o structură “metalică”, a declarat Sue Gough, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, pentru CNN.

Pozele au fost publicate acum o săptămâna pe două site-uri de feneomene paranormale, dar circulă în mediul online, încă de anul trecut.

„Considerăm în continuare fenomenele aeriene surprinse în materialele video drept neidentificate”, declara anul trecut purtătoarea de cuvânt a Pentagonului.

Pentagonul afirmă că le-a făcut publice pentru ”a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt”, potrivit unui comunicat al Departamentului Apărării.

”După o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini video nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian”, a declarat Gough.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surseGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 10 times, 1 visits today)

Hits: 117

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete