Română

Emisii de NO2 în partea de nord a orașului Timișoara

Potrivit portalului de monitorizare a aerului calitateaer.ro astăzi 15.04.2021 în partea de Nord a orașului Timișoara, respectiv Zonele cartierelor Lipovei și Aradului avem parte de poluare cu particule PM 10 în suspensie și compuși NO2 .

 

Potrivit Normei de aplicare, LEGEA nr. 104 din 15 iunie 2011, Particule în suspensie – PM10:
Valorile limită 50 ug/m3 – valoarea limită zilnică pentru protecția sănătăţii umane
40 ug/m3 – valoarea limită anuală pentru protecția sănătăţii umane 
Așa cum se vede,astăzi valoarea este de 3 ori mai mare decât cea admisă de lege. Sursa poluării potrivit acestei hărți și direcției vântului pare să fie în Nord-Estul orașului. Vom reveni cu amănunte, dar vom monitoriza cu ajutorul aplicațiilor de profil aerul orașului Timișoara.
Deoarece am publicat aspecte privitoare la mirosul de cauciuc ars din Timișoara, am fost amenințat cu procese de către firma care poluează. În consecință vom prezenta date certe asupra poluării, rod al unor infracțiuni.
Marius Leontiuc – senior editorGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 16 times, 1 visits today)

Hits: 129

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete