Anchete Caracatița de la Timișoara Română

Medicul Anca Laura diagnosticată cu boli psihice, surprinsă la Cebza în acțiuni de hărțuire

Implicată în procese diverse cu mama sa, medicul Anca Laura liderul unui presupus grup infracțional organizat, a fost surprinsă astăzi la în comuna Cebza jud. Timiș în timp ce pregătea martorul Sângepanu Alin și Sângepanu Sorin. Deși numita Anca Laura repetat cere instanțelor și secțiilor de poliție ordine de protecție față de mama sa și prin acestea declarându-și domiciliul tocmai pe proprietățiile mamei sale, împreună cu polițiști cunoscuți sau  corupți/complici și procurori apropiați sau corupți/în complicitate  aceasta încearcă deposedarea de prorpietate  mamei sale, iată că este surprinsă tocmai în vecinătatea unde locuieșțe mama sa. Aceasta a mai fost prezentată în articolele noastre dezvăluind limbajul obscen și josnic de interlop specific pușcăriașilor. De atunci ni s-au ridicat semne de întrebare asupra acestui medic dubios. Am aflat pe baza unor înscrisuri că suferă de tulburări psihice, bipolare și totuși practică în continuare meseria de medic (posibil ca mita să fi deschis ușile autorităților). Potrivit legii, persoanele cu tulburări de personalitate sau diagnosticate psihic nu pot practica meseria de medic fie el și dermatolog, mai ales în contract cu statul.

Să revenim la evenimentul de astăzi. Numitul Sângepanu Sorin, vecin al numitei Anca Lucia,  a declarat în mincinos în dosarul penal nr. 630/P/2021 pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta faptul că numita Anca Lucia medic de renume ar fi avut probleme psihice și că ar fi fost prezent la o acțiune unde de fapt acesta nu era prezent. Acest act de fals a fost posibil datorită complicității șefului poliției Timiș numitul Daniel Petru Drăguța despre care gurile rele susțin că ar trăi cu Anca Laura, frumoasa doctoriță fiind un trofeu al mai multora, potrivit acestor guri rele. Concluzia aceasta deși dură la adresa unui funcționar, este rezonabilă deoarece comisarul Drăguța s-a luptat din răsputeri dincolo de limita înțelesului juridic în a favoriza făptuitoarea Anca Laura. Un rol deosebit în activtatea grupului infracțional l-a avut procurorul Pelmuș Ciprian de la Parchetul Judecătoriei Timișoara, celebru deja pentru favorizările altor făptuitori. Redacția noastră este prima redacție ce scrie despre fapte din România care a deconspirat un presupus grup infracțional probabil condus de numita Anca Laura structurat în fals, delapidare și trafic de substanțe psihotrope, finanțat probabil și de un medic Zeller din Elveția. Acțiunea de astăzi a numitei Anca Laura atestă pregătirea martorului, vecin al mamei sale cu care aceasta se află în dispute judiciare.

Medicul Anca Lucia, mama numitei Anca Laura este un medic de renume, persoană pe care Anca laura dorește să o anihileze la propriu pentru a pune mâna pe averea sa. Prin acte false i-a furat o parte din proprietăți. Există o ordonanță de clasare prin care se constată falsificarea contractelor, dar se dispune oprirea cercetărilor pentru că faptele ar fi prescrise. Este de fapt rodul corupției de la Timișoara. Binomul Pelmuș-Drăguța au dispus o asemenea soluție excluzând acțiunile de uz de fals, care în interiorul unei infracțiuni complexe întrerupeau prescripția. Alo DNA , SIIJ? Iar dormiți? Alo doaman Troacă , domnu Golban ! Alo ! Scuzați că încercam să vă trezim la realitate, ne scuzați. Dar poate totuși conștiința, interesul național… sau ce e de competența SIIJ? Alo SIIJ, mai trăiți ?

Numitul Tanța Eugen Dănuț, alt vecin al numitei Anca Lucia și-a montat camere de supraveghere către Anca Lucia, către proprietatea acesteia, oferind se pare acces video numitei Anca Laura care urmărește pe mama sa în orice detaliu.


Acțiunea de astăzi dovedește că în repetate rânduri numita Anca Laura a mințit organele de cercetare penală atunci când a afirmat că se teme de mama sa, a făcut declarații cu mențiuni nereale (fiind surprinsă tocmai lângă locuința mamei sale), dar corupția din sistem, mita pe care numita Anca Laura ar fi oferit-o procurorilor a reușit să împiedice tragerea la răspundere penală a acesteia pentru fals în declarații. Există chiar probe pe care le deținem prin care în timp ce aceasta cerea ordine de protecție împotriva mamei sale, își cheamă mama la ea acasă.Tot odată acțiunile de astăzi atestă că numita Anca Laura împreună cu complicii săi exercită acțiuni și inacțiuni ale infracțiunii de hărțuire. Potrivit Articolul 208 Cod penal Hărțuirea (1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă. Prin complicitatea unui agent de poliție complice din Comuna Ciacova, se pare, numita Anca Laura a obținut declarația care cuprinde mențiuni în fals a numitului Sângepanu Sorin care a declarat împreună cu agentul complice că numita Anca Lucia ar fi incoerentă. Anca Laura urmărind, se pare, să-și interneze forțat mama cu scopul de a-i acapara averea pentru a o dizolva în finanțarea traficului de droguri sau substanțe psihotrope.

Redacția noastră a intrat în posesia unor documente medicale, pe surse, documente ajunse și la DSP și la Colegiul Medicilor, din care rezultă că numita Anca Laura suferă de afecțiuni psihice incompatibile cu meseria pe care o practică. Potrivit Articolul 348 Cod Penal Exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, dipsune astfel: Exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activități pentru care legea cere autorizație ori exercitarea acestora în alte condiții decât cele legale, dacă legea specială prevede că săvârșirea unor astfel de fapte se sancționează potrivit legii penale, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Potrivit art. 5 din Legea 487/2002 Art. 5. În sensul prezentei legi: a) prin persoană cu tulburări psihice se înţelege persoana bolnavă psihic, persoana cu dezechilibru psihic sau insuficient dezvoltată psihic ori dependentă de alcool sau de droguri, precum şi persoana care manifestă alte dereglări ce pot fi clasificate, conform normelor de diagnostic în vigoare din practica medicală, ca fiind tulburări psihice; iar potrivit HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor mentioneaza in anexa, se dispun următoarele condiții la art.22:
f) la indicatia medicului de medicina muncii, pentru stabilirea incompatibilitatilor medicale cu riscurile profesionale evaluate, examenul medical periodic poate cuprinde investigatii si/ sau
examene medicale de specialitate suplimentare celor prevazute in Anexa nr. 1.
Fişa 137. Personal sanitar superior şi mediu
Examen medical la angajare:
– examen clinic general (atenţie: examenul tegumentelor)
– examene paraclinice în funcţie de specialitatea medicală şi
caracteristicile postului/locului de muncă
examen psihiatric – la indicaţia medicului de medicina muncii
– Ag HBs sau după caz Ac anti HBs
– Ac anti HCV
– Ac anti HIV 1,2 – la indicaţia medicului de medicina muncii
Examen medical periodic:
– examen clinic general – anual
– examen psihiatric – la indicaţia medicului de medicina muncii
– Ag HBs sau, după caz, Ac anti HBs – la indicaţia medicului de medicina
muncii (în cazul expunerii accidentale la produse biologice)
– Ac anti HCV – la indicaţia medicului de medicina muncii (în cazul expunerii
accidentale la produse biologice)
– Ac anti HIV 1,2 – la indicaţia medicului de medicina muncii (în cazul
expunerii accidentale la produse biologice)

Potrivit Legii nr.95/2006 ART. 383 al. (1) Exercitarea profesiei de medic este incompatibila cu: b) starea de sanatate fizica sau psihica necorespunzatoare pentru exercitarea profesiei medicale.

 

Deși conștientă că suferă de tulburări bipolare și posibil schizofrenie, Anca Laura a preferat clinici din Ungaria pentru a evita sistemul și evidențele CNAS din România. Mai jos proba

În fapt și în drept, opiniem că numita Anca Laura exercită profesia de medic fără drept iar dacă după acest articol autoritățile nu vor lua măsuri, asistăm la un stat în disoluție înfrânt de corupție.

Și mai știm

Mișu Vidjean la 6.03.2023

Infracțiuni dovedite – deconspirarea grupului infracțional presupus condus de medicul Anca Laura

Doctoriță celebră din Timișoara, limbaj de interlop

 

Notă: Împotriva articolelor noastre se poate introduce contestație la Judecătoria orășenească din Munchen Bayern sau acțiune la Acuzatura Generală Zrenjanin Repubilica Serbia. Instanțele din România nu au competențe teritoriale în a ancheta redacția noastră chiar dacă articolele noastre vizează fapte din România, redacția noastră fiind locală în Republica Serbia și Germania, competența primară fiind locul publicării.

 


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 783 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code