NEWSNET Evangelical Social Network
Educatie Flux-stiri Română soft

Aplicația Duolingo are în sfârșit un concurent serios. Lingo Play oferă și certificat

Învățatul limbilor străine este foarte ac cesibil cu ajutorul aplicației Duolingo. Printr-o metodă prehipnotică (repetare) precum într-un joc, cursanții ajung să stăpânească limbi străine la nivel A2 într-un timp scurt. Numai că, la sfârșitul cursurilor nu există certificat. În fața lui Duolingo toate aplicațiile pierdeau deoarece Dulingo este gratuită, plătești cursul prin vizionarea reclamelor. Astfel, cel mai serios concurent ăână în Ianuarie LingoDeer a pierdut șansa teribilă, devenind contracost. 99% din cursanții LingoDeer au venit la Duolingo. Aplicații gamificate, pe propriul suport php, conferă o adevărată comunitate studențească. Însă a apărut inevitabilul !
LINGo sau lingo-play este concurentul de temut. Deocamdată este gratuită, oferă certificat la absolvirea cursului.

Certificatul nu este doar informal ci cu valoare juridic-educațională, asumat de centrul de educație. Față de aceste aspecte, este de dorit aplicația LINGO întrucât ea oferă o probă de CV. Aplicația este disponibilă atât pe android play cât și pe apple store.

Marius Leontiuc

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 64


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii