Română Breaking News Economice Editoriale Flux-stiri Religie

Poliția Chineză a torturat o femeie pentru credința creștină. Cumpărând produse chinezești finanțăm acești criminali

Poliția chineză condusă de la Beijing a arestat o femeie în vârstă de peste 50 de ani sub acuzația de prozelitism creștin constând în aparteneță la creștinism. Teoretic China ar respecta libertate credințelor, în fapt este doar o iluzie chinezească. Femeii i-au fost smulse degetele de la mâna stângă cu care a purtat Biblia, de către polițistul guvernului criminal comunist.
Partidul Comunist Chinez a reușit să răstoarne omenirea prin crearea unui virus ucigaș și aruncarea sa în masă. Aceasta pentru satisfacerea dorințelor doctrinei comuniste de ucidere a omenirii în favoarea militarilor imuni comuniști. Este de neînțeles cum state civilizate admit importul dintr-o țară cu un guvern criminal.
Femeia în cauză nu a avut nici o șansă în fața celor două brute ordinare îmbrăcate în polițiști. Însă aceste brute trăiesc grație economiei chineze, economie pe care o finanțează tocmai importul Statelor Unite, Europa, UK, Canada și Australia.
Se impune de urgență oprirea și interzicerea importului produselor din China, dat fiind bioterorismul și persecuțiile religioase care au degenerat în apartheid. De asemenea se impune excluderea Chinei din ONU .

Solicit public, în calitate de cetățean român și european, guvernului României, guvernului maghiar și Uniunii Europene dispunerea interzicerii importului de produse fabricate parțial sau total în China. Importul acestor produse înseamnă finanțarea unui guvern criminal.

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code