Agricultura Flux-stiri

Țăranii români și speculanții din piață au sfidat românul: 25 lei kg de roșii

Speculanții din piețele din România au ajuns la culmea evaziunii și activității de speculă ridicând prețul roșilor la 25 lei/kg (foto antena3). Aceștia au profitat de starea de urgență în care importul a fost diminuat cât și de închiderea supermarketurilor.

Iată că toate campanile care aparent apărau țăranul român și producătorul autohton erau iluzorii. Ocazia unică de a cuceri piața, a dovedit că producătorii locali sunt în stare de orice și nu merită încrederea și sprijinul nostru al cumpărătorilor. În loc să profite de lipsa concurenței spre a-și cuceri plaja de cumpărători, producătorii au manifestat un dispreț radical care va avea consecințe pe termen lung. Roșiile din Turcia sunt la 1 Leu/Kg.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Hits: 181

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code