NEWSNET Evangelical Social Network
Agricultura Flux-stiri

Țăranii români și speculanții din piață au sfidat românul: 25 lei kg de roșii

Speculanții din piețele din România au ajuns la culmea evaziunii și activității de speculă ridicând prețul roșilor la 25 lei/kg (foto antena3). Aceștia au profitat de starea de urgență în care importul a fost diminuat cât și de închiderea supermarketurilor.

Iată că toate campanile care aparent apărau țăranul român și producătorul autohton erau iluzorii. Ocazia unică de a cuceri piața, a dovedit că producătorii locali sunt în stare de orice și nu merită încrederea și sprijinul nostru al cumpărătorilor. În loc să profite de lipsa concurenței spre a-și cuceri plaja de cumpărători, producătorii au manifestat un dispreț radical care va avea consecințe pe termen lung. Roșiile din Turcia sunt la 1 Leu/Kg.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 168


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii