Anchete

Raed Arafat continuă șirul său de infracțiuni liber fără să fie oprit de nimeni. DNA tace complice

De la Curtea Constituțională, Curtea de Apel București, Curtea de Apel Cluj și până la Judecătorii, au curs decizii și sentințe civile în care se constatau ca nelegale actele emise de Raed Arafat. O sentință desființa un act, Raed Arafat emitea altul cu același obiect fără a da respectul obligativității unei hotărâri judecătorești definitive. Statuările date de CCR și instanțe pentru Raed Arafat nu reprezintă nimic, simple lecturi ce pot fi omise iar Constituția țării o glumă. Deși imperativ-expres articolul 53 Constituție interzice limitarea, restrângerea drepturilor prin alte acte decât legea, Raed Arafat emite acte administrative cu caracter normativ restrângătoare de drepturi, chiar discriminatorii.

De fiecare dată când este întrebat de jurnaliști, sirianul român devenit secretar decstat mai pe ocolite mai direct ne arată că scopul scuză mijloacele și că trebuie luate măsuri. De fapt Raed Arafat încearcă impunerea vaccinului și restricționarea în restaurante sau cluburi a celor netestați sau nevaccinați.

Cu toate că art. 53 Constituţie constituie obligații în serviciu prevăzute de lege, Raed Arafat ignoră aceste prevederi și emite acte normative uzurpând funcția legiuitorului. Procedând în acest fel, Raed Arafat comite un concurs de infracțiuni, de la abuz în serviciu și până la uzurparea funcţiilor. Această realitate juridică este întărită de considerentele Deciziei CCR 405/2016 referitoare la art. 297 Cod Penal.

Cu toate că faptele sale sunt atât de vădite, curgând sentințe care anulează aceste acte dar nu și pagubele oamenilor care au fost afectați de măsuri nelegale, parchetele și implicit procurorii privesc la acest făptuitor și îi oferă statutul de persoană ,, mai presus de lege”, chiar dacă Constituţia interzice imperativ acest fapt. Vom analiza de ce această tăcere complice.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 37 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code