Flux-stiri

Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania. Cântăreața a evitat un proces de 14,5 milioane de euro

  • Vedeta pop a fost de acord să plătească o amendă, a declarat judecătorul din Barcelona.
  • Shakira a spus că întotdeauna s-a străduit să facă ceea ce este corect și să fie un exemplu pozitiv pentru ceilalți”.
  • Cu toate acestea, ea a spus că a luat decizia de a rezolva problema înainte de proces.

Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania, evitând un proces de 14,5 milioane de euro în dimineața în care trebuia să înceapă.

Vedeta pop a fost de acord să plătească o amendă, a declarat judecătorul din Barcelona, potrivit agenției de presă Reuters. Într-o declarație trimisă la Sky News, Shakira a spus că întotdeauna s-a străduit să facă ceea ce este corect și să fie un exemplu pozitiv pentru ceilalți”.

Cântăreața Hips Don’t Lie a declarat că avocații ei au fost încrezători” că instanța se va pronunța în favoarea ei.

Cu toate acestea, ea a spus că a luat decizia de a rezolva problema înainte de proces având la inimă interesul superior al copiilor mei, care nu vor să o vadă pe mama lor sacrificându-și bunăstarea personală în această luptă”. Shakira, în vârstă de 46 de ani, s-a confruntat cu șase capete de acuzare pentru că nu a plătit guvernului spaniol impozite în valoare de 14,5 milioane de euro (aproximativ 12,7 milioane de lire sterline) între 2012 și 2014.

Citește și

The post Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania. Cântăreața a evitat un proces de 14,5 milioane de euro appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code