Flux-stiri

Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez: „Singurul obstacol au fost copiii mei”

  • Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez deoarece copiii ei erau în jurul vârstei lui.
  • Ea a vorbit despre relația ei cu Emmanuel Macron pentru revista de știri Paris Match, potrivit The Times.
  • Cuplul a început să se întâlnească pentru prima dată când el avea 15 ani, iar ea era profesoara lui de teatru.

Brigitte Macron spune că a așteptat un deceniu ca să se căsătorească cu președintele francez Emmanuel Macron pentru a evita să ruineze viața copiilor ei, care erau cam de vârsta lui, scrie Business Insider.

Prima doamnă a Franței, în vârstă de 70 de ani, a oferit o privire rară asupra relației sale cu soțul ei, în vârstă de 45 de ani, într-un interviu acordat revistei de știri Paris Match, potrivit The Times. Singurul obstacol au fost copiii mei”, a declarat ea pentru Paris Match, în traducerea The Times. Mi-am luat timp pentru a nu le distruge viețile. Asta a durat 10 ani, timp pentru a-i pune pe șine. Vă puteți imagina ce auzeau. Dar nu am vrut să-mi ratez viața”.

Cuplul a început să se întâlnească pentru prima dată când ea avea 40 de ani, iar el 15 ani, potrivit The Times. Ea îi fusese profesoară de teatru la școala din Amiens, un oraș din nordul Franței, și chiar avea o fiică care i-a fost colegă de clasă.

Chiar dacă a fost expediat la Paris de către părinții săi atunci când relația lor a ieșit la iveală, el a fost în continuare hotărât să fie cu ea, potrivit The Times. Mi-am spus că se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui. Nu s-a întâmplat”, a spus ea. Nu știu cum ar fi reacționat părinții mei, care erau un model de fidelitate și bună educație, la căsătoria noastră”.

Ea a divorțat de fostul ei soț, André-Louis Auzière, un bancher, în 2006, potrivit The Times. Auzière a murit în 2019. Cei doi au în comun un fiu și două fiice care au acum 48, 46 și, respectiv, 39 de ani, potrivit The Times.

Ea s-a căsătorit apoi cu Emmanuel Macron în 2007, cu aproximativ 10 ani înainte ca acesta să devină președintele Franței în 2017.

Citește și

The post Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez: „Singurul obstacol au fost copiii mei” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code