Flux-stiri

Novak Djokovic a câștigat al şaptelea titlu ATP Finals. Ce record a stabilit tenismenul

  • Novak Djokovic a avut nevoie de o oră şi 43 de minute pentru a se impune cu 6-3, 6-3.
  • Djokovic este acum primul tenismen care câştigă de şapte ori ATP Finals.
  • A fost a patra sa victorie în faţa lui Sinner, care înregistrase o primă victorie în faţa lui Djokovic în faza grupelor de la Torino.

Novak Djokovic, liderul clasamentului, a câştigat la Torino al şaptelea titlu ATP Finals, stabilind un record, cu o victorie în două seturi în faţa favoritului publicului, italianul Jannik Sinner.

Novak Djokovic a avut nevoie de o oră şi 43 de minute pentru a se impune cu 6-3, 6-3, sârbul continuând să doboare recorduri la vârsta de 36 de ani. Djokovic era la egalitate cu Roger Federer înaintea finalei, ambii aveau şase titluri la Turneul Campionilor. Djokovic este acum primul tenismen care câştigă de şapte ori ATP Finals, turneul unde se întâlnesc cei mai buni opt jucători ai sezonului.

A fost a patra sa victorie în faţa lui Sinner, care înregistrase o primă victorie în faţa lui Djokovic în faza grupelor de la Torino şi a fost primul italian care a ajuns în finală. Djokovic a fost într-o formă incredibilă duminică, iar Sinner nu a avut nicio şansă.

Sârbul a câştigat în acest an Australian Open, French Open şi US Open, ajungând astfel la 24 de titluri de Grand Slam şi depăşindu-l pe rivalul Rafa Nadal. De asemenea, el a depăşit recordul lui Steffi Graf pentru cele mai multe săptămâni în care a fost numărul unu mondial.

Citește și

The post Novak Djokovic a câștigat al şaptelea titlu ATP Finals. Ce record a stabilit tenismenul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code