Flux-stiri

STUDIU. Gemetele nu sunt o măsură bună pentru orgasmul feminin

  • Sexul însoțit de strigăte și gemete puternice este un clișeu sau ceva realmente pertinent?
  • Potrivit unui nou studiu, chiar dacă acestea se pot produce și pot fi agreabile sau chiar amuzante, ele nu indică un orgasm.
  • Studiul a inclus 136 de femei la perimenopauză și 194 la menopauză, precum și 229 la premenopauză.

Multe lucruri intră în realizarea unui orgasm, dar gemetele, se pare că nu. Sexul însoțit de strigăte și gemete puternice este un clișeu sau ceva realmente pertinent?

Potrivit unui nou studiu, chiar dacă acestea se pot produce și pot fi agreabile sau chiar amuzante, ele nu indică un orgasm. În alți termeni, dacă partenerul vostru geme, asta nu înseamnă că a atins neapărat climaxul, potrivit zmescience.com.

Orgasmele feminine, explică autorii noului studiu, rămân un capitol prost înțeles al răspunsului sexual feminin, în special din cauza absenței măsurilor de auto-evaluare validate.

Pentru a rezolva această problemă, o echipă de cercetători din Canada a chestionat 637 de femei în legătură cu experiențele lor în materie de orgasme – atât solo, cât și cu un partener.

Studiul a inclus 136 de femei la perimenopauză și 194 la menopauză, precum și 229 la premenopauză.

ORS – Scara evaluării orgasmului”

Participantele la studiu au fost întrebate în legătură cu Scara evaluării orgasmului” , care este una dintre rarele scări de autoevaluare utilizate în cercetările asupra orgasmului.

Scara poate fi utilizată atât pentru raporturile sexuale, cât și pentru masturbare, și s-a constatat că furnizează date fiabile și valide ale experienței subiective a orgasmului.

Chestionarul conținea mai multe răspunsuri pe care participantele le puteau asocia cu climaxul, incluzând chestiuni precum tremurat”, pulsații”. El conținea de asemenea și răspunsuri emoționale precum a iubi”, pasional” sau tandru”.

Factorii au inclus satisfacție plăcută, extaz, intimitate emoțională, relaxare, sentimente de construcție, senzații de inundații, senzații de înroșire, senzații de tir, senzații de pulsații și spasme generale”, potrivit cercetătorilor.

S-a dovedit că satisfacția agreabilă” a fost semnalată ca elementul cel mai curent, contrar intimității emoționale” și senzațiilor de tir”, care erau foarte rare.

Ei, bine, gemetele au fost extrem de rare – de fapt, atât de rare, încât cercetătorii sugerează eliminarea completă ca măsură a climaxului, mai ales că pare a fi o reacție voluntară.

Recomandăm ca elementul „gemete” să fie eliminat definitiv din măsurarea orgasmului”, au scris cercetătorii.

Toate celelalte elemente par să aibă legătură cu răspunsurile involuntare care apar pe parcursul experienței orgasmului”, notează cercetătorii.

The post STUDIU. Gemetele nu sunt o măsură bună pentru orgasmul feminin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code