Flux-stiri

Victor Ponta, despre Laura Codruța Koveși: Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA

  • Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA, potrivit lui Victor Ponta.
  • Întrebat dacă ar mai repeta aceeași greșeală, Victor Ponta a răspuns că ideologiile sale din 2013 au rămas neschimbate și în prezent.

Fostul premier Victor Ponta a discutat în emisiunea lui Marius Tucă, de la Gândul, despre faptul că a fost nevoit să o propună pe Laura Codruța Koveși pentru funcția de șef al DNA pentru „a face pace” cu Traian Băsescu.

„Pentru că așa m-am înțeles cu Băsescu, că gata, va fi pace. Era după alegeri. Legea spunea clar că președintele pune la propunerea ministrului Justiției și era liberă funcția de vreo șase luni”, a declarat Victor Ponta.

Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA, potrivit lui Victor Ponta. Întrebat dacă ar mai repeta aceeași greșeală, Victor Ponta a răspuns că ideologiile sale din 2013 au rămas neschimbate și în prezent.

„Știi cine a fost mare susținător? (n.r. – Elena Udrea)  A fost mare susținător. (…) Da, aș mai face greșeala asta și de aia nu o să mai ajung în funcția aia. De ce? În mintea mea stupidă din 2013 e ceva ce e valabil și în 2022 și tot nu o învăț minte.

Am zis că pe poporul pe care am ajuns să-l conduc ca prim-ministru îl interesează economia, salariile, banii, autostrăzi, școli, spitale. Astea între Băsescu și Ponta… Ce-i interesează pe oameni cine e procuror și șef la DNA? Procurorul ne anchetează pe noi, nu pe popor.

Eu tot mă uit și văd că nu există subiectul economic în 2022″, a mai transmis Victor Ponta.

The post Victor Ponta, despre Laura Codruța Koveși: Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code