Stiri din Austria

Vom avea Consulat General la Salzburg! Ambasadorul Hurezeanu a vizitat viitorul sediu

Vom avea Consulat General la Salzburg! Ambasadorul Hurezeanu a vizitat viitorul sediu unde vor demara în curând lucrările de amenajare necesare, anunță Ambasada României la Viena. Nu a fost menționată însă adresa și nici nu s-au menționat alte detalii referitoare la inițierea activității.

La 24 februarie a.c., ambasadorul Emil Hurezeanu s-a aflat la Salzburg. Seful misiunii de la Viena s-a întâlnit cu liderii administrației locale şi regionale, ai Camerei Economice. Totodată a vizitat biserica ortodoxă română, precum şi viitorul sediu al Consulatului General.

Demersurile pentru înființarea consulatului de la Salzburg vor începe abia la anul. Vinovat pentru întârziere? ”Prinde orbul, scoate-i ochii”

Vom avea Consulat General la Salzburg

În cadrul discuțiilor cu primarul Harald Preuner şi guvernatorul Wilfried Haslauer a fost subliniată strânsa cooperare între autoritățile centrale, regionale şi locale din România şi Austria.

Totodată s-au subliniat rolul şi importanța comunității românești din Salzburg şi intensitatea relațiilor culturale sau academice.

Schimburile comerciale şi puternica prezență investițională austriacă în România au constituit principalele teme ale dialogului purtat cu Manfred Rosenstatter, vicepreședintele Camerei Economice a landului.

Vizita la frumoasa biserică ortodoxă română a prilejuit întâlnirea cu preotul paroh Dumitru Viezuianu, cel care reprezintă un adevărat pol de coagulare a tot mai numeroasei comunități românești din acest land.

Ambasadorul României a vizitat şi imobilul care va găzdui Consulatul General şi unde vor demara în curând lucrările de amenajare necesare pentru oferirea în cele mai bune condiții a serviciilor consulare pentru cetățenii români din vestul Austriei.

The post Vom avea Consulat General la Salzburg! Ambasadorul Hurezeanu a vizitat viitorul sediu appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code