Flux-stiri

Zelenski merge în Franța. Ce va discuta Președintele cu Emmanuel Macron și Joe Biden

  • Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este în Qatar care negociază cu Rusia eliberarea copiilor ucraineni.
  • Rusia a răpit peste 19.000 de copii ucraineni, 400 au fost returnați.
  • Ucraina a stabilizat frontul din Harkov, Rusia trimite întăriri.

Președintele Volodimir Zelenski a sosit în Qatar pe 5 iunie pentru a se întâlni cu șeicul Tamim bin Hamad Al Thani. Qatarul a acționat ca mediator între Kiev și Moscova pentru a aduce înapoi copiii ucraineni deținuți ilegal de Rusia. Peste 19.500 de copii au fost confirmați ca fiind răpiți de Rusia de la începutul invaziei sale pe scară largă în Ucraina, iar mai puțin de 400 dintre ei au fost returnați acasă, potrivit bazei de date Children of War.

După Qatar, Zelenski va merge în Arabia Saudită și mai apoi în Franța. Ce se așteaptă să obțină?

Cea mai importantă vizită va fi cea din Franța. În Qatar a discutat despre copiii ucrainieni răpiți de Rusia, în Arabia Saudită a discutat despre schimburile de prizonieri, însă în Franța se va întâlni atât cu Biden cât și cu Macron. SUA vor asigura un nou ajutor de 225 de milioane de dolari. Atât Franța cât și SUA permit Ucrainei să lovească cu armele lor teritoriile din Rusia, iar de când s-a întâmplat acest lucru, frontul de la Harkov a fost stabilizat.

Pentru prima dată de la începutul războiului, Vladimir Putin a avut o conferință cu eeprezentanții agențiilor străine acreditați la Kremlin. Acesta nu a exclus folosirea armelor nucleare și, de asemenea, a anunțat că ar putea înarma și el alte state.

The post Zelenski merge în Franța. Ce va discuta Președintele cu Emmanuel Macron și Joe Biden appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Jipa Florin


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code