Anchete Flux-stiri Română

Anchetă jurnalistică asupra defrișărilor din Munții Cernei. Corupția fără perdea

Agent Green a realizat următoarea anchetă care dezvăluie corupție și masacrul pădurilor

UN MASACRU NATIONAL #ep1 Parcul National Domogled-Valea Cernei from AGENT GREEN on Vimeo.

INVESTIGAȚIE: MASACRU ÎN PARCURILE NAȚIONALE DIN ROMÂNIA
EuroNatur și Agent Green:

Aceasta este în prezent cea mai mare dramă de mediu din Europa

București, 6 decembrie 2017 – Cioturi de arbori cu circumferința de peste 5 metri, ulei de motor ars, pâraie distruse, buldozere și drujbe care ”cântă” neîncetat pe toate văile de-a lungul râului Cerna. Așa se prezintă astăzi Parcul Național Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din România. Pădurile rămase neatinse, formate prin procese naturale după ultima era glaciară, au fost devastate sistematic cu voia Romsilva, administratorul parcului și cu girul Ministerul Mediului, autoritatea publică centrală care face politicile în domeniu.

Agent Green publică astăzi primul episod din seria de investigații intitulată ”Un Masacru Național / Out of Control” pentru a atrage atenția publicului larg și pentru a responsabiliza Ministerul Mediului să protejeze strict cele 13 parcuri naționale din România. În primul episod este prezentată situația Parcului Național Domogled – Valea Cernei, cel mai mai mare din România, dar și cel mai degradat dintre toate. Investigația este realizată în cadrul campaniei internaționale ”Save Paradise Forests” derulată de Agent Green în parteneriat cu fundația EuroNatur.
Comnicat de presă:
agentgreen.ro/investigatie-masacru-parcurile-nationale-din-romania/

sprijineste si tu aceasta ancheta cu un share pe facebook, twitter,…Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 9 times, 1 visits today)

Hits: 464

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete