Anchete Caracatița de la Timișoara Română

Andreea Petrescu, fica doctorului Petrescu și ea sprijin și aderare la grupul infracțional organizat.

Zilele trecute, expuneam într-un editorial, prezentat în acest link, faptul că medicul Lucian Petrescu fără nici o rușine sprijinea sub orice formă mitocănia actelor de corupție prezentând luarea de mită ca un act normal al vieții. Lucian Petrescu este un om liber, cunoscut în lumea medicală ca o personalitate academică dar cu aceeași poreclă „partea mea”, informație provenită de la gurile rele nemulțumite de mita presupus încasată de Petrescu. Să fie oare așa? Oare chiar a luat mită în formă continuată? Păi eu cred că da, deoarece a sărrit în presă fără rușine ca să apere pe coruptul Gașpar, nemernicul care condiționa actul medical de șpagă. Se pare că Lucian Petrescu a dobândit o avere uriașă din șpagă cu conturi în străinătate dincolo de puterea sechestrului asigurator al statului român, statul care nu face nimic când acesta sprijină un corupt dovedit dincolo de orice dubiu. Dar ce să vezi? Încă un schelălăit al corupției. Fica lui Lucian Petrescu, Andreea Petrescu, cea cu multe multe relații în Poliția Municipiului Timișoara și cu un trecut plin de controverse (răutăcismele spun că ar avea 3 copii diferiți cu 3 bărbați diferiți, să fie oare atât de dornică de experiențe?), tocmai ea sare cu mesaje de blam la adresa DNA preluând acțiunea infracțională a tatălui său. Mai jos proba

Se pare că recent a încropit și o plângere în fals împotriva unuia dintre foștii soți, iar procurorul a cărui rudă a fost tratat de distinsul Lucian Petrescu a și admis plângerea propunând și obținând arestarea preventivă. Dar ghinion. Procurorii Anti-corupție și SIIJ se pare că au intrat timid pe fir, și va fi un pic cutremur la Parchetul judecătoriei Timișoara. Cert este, din punctul nostru de vedere, că familia Petrescu nu poate justifica averea nici din țară nici din conturile austriece sau elvețiene, dar cine să-i verifice? Procurorii DNA din Timișoara sunt speriați de asemenea scrisori care culmea reprezintă temeiul de fapt al unui grup infracțional organizat definit de art. 367 Cod Penal și Legea 78/2000. Dar pentru a observa gravitatea, legea trebuie înțeleasă, ce este infracțiunea, cauzalitatea, urmarea, elementul material,… Cine să înțeleagă? Procurori detașați intrați în DNA fără examen? Și uite așa corupția pe lângă temei factual și fapte consumate devine și vocală în România, chiar puternică la Timișoara. Privind la aceste mizerii denumite „scrisori” emise fără rușine de familia Petrescu prin care aduc un laudatio șpăgii, mă întreb sincer, oare chiar trebuia ridicat mecanismul MCV? Chiar am făcut progrese în lupta anti-corupție? Luarea competențelor de la DNA, luarea puterii de la SRI ne costă pe noi ca națiune nașterea unui sistem paralel mafiot liber să ne subjuge și vocal să facă lobby actelor anti-sociale.

Dormiți bine, procurori ! Am o rugăminte, când mai public paralizia de la DNA, lipsa de acțiune, nu vă mai aruncați de la etajul 7 ci luați măsuri de a combate corupția. Nu trebuie să-mi închideți mie gura, ci luați măsuri, cercetați, sunteți de partea legii nu a clanului Petrescu-Gașpar.

și mai știm

Mișu Vidjean

 

 


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 277 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code