Juridice Stiri din Austria

Avocat român din Austria, scrisoare către cancelarul Nehammer: ”Abrogați legea vaccinării obligatorii”

Avocat român din Austria, scrisoare către cancelarul Nehammer: ”Abrogați legea vaccinării obligatorii”.

Avocatul român Mihai Petenchi a trimis o scrisoare către cabinetul cancelarului Austriei, Karl Nehammer, prin care îi solicită ”abrogarea legii vaccinării obligatorii și, eventual, adoptarea unui nou act normativ.”

În scrisoare, avocatul descrie motivele pe care le-a avut de a i se adresa într-o asemenea chestiune extrem de importantă și aduce argumente de ordin legislativ și medical.

O firmă de avocatură AMENINȚĂ AUSTRIA cu demersuri pentru EXCLUDEREA din UE

”Abrogați legea vaccinării obligatorii”

Impunerea vaccinării obligatorii reprezintă o încălcare clară a multor drepturi fundamentale. Constatăm că s-a generat, prin noua reglementare în ceea ce privește vaccinarea obligatorie, o politică discriminatorie și stigmatizantă față de cei nevaccinați.”, își începe scrisoarea avocatul Mihai Petenchi.

Apreciez ca îngrijorătoare situația din țara dvs. Deoarece se creează un precedent periculos în UE prin încălcarea drepturile fundamentale ale cetățeanului. Stipulate atat la CEDO – Curtea europeană a drepturilor omului cât și în tratate și convenții internaționale la care Austria a fost parte.”, mai precizează el

Referindu-se la chetiunile legislative care sunt în favoarea renunțării la vaccinarea obligatorie, Petenchi amintește de ”Rezoluția 2361 (2021) a Consiliului Europei (CoE), care interzice statelor membre să facă obligatorie vaccinarea împotriva coronavirusului sau să utilizeze această metodă pentru discriminare împotriva celor ce nu sunt vaccinați.

La sfârșitul scrisorii, avocatul menționează și poziția oficială a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Aceasta a fost exprimată în data de 26 ianuarie 2021, odată cu votarea Rezoluției nr. 2361 (2021). Se precizează clar faptul că ”Oamenii nu trebuie sa fie constransi in niciun fel sa se vaccineze împotriva coronavirusului și nici să fie discriminați din cauză că au refuzat vreun vaccin.

Citiți scrisoarea integral:

Cabinetul de avocatură Mihai Petenchi a fost înființat în anul 2006 conform Deciziei Baroului București nr. 3228, în temeiul Legii 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. Mihai Petenchi este avocat licențiat în drept al Universității Al.I.Cuza, Iași din anul 2000. Colaborează cu cabinete de avocatură din București, Viena, Munchen și Hamburg.

The post Avocat român din Austria, scrisoare către cancelarul Nehammer: ”Abrogați legea vaccinării obligatorii” appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code