Flux-stiri

Boris Johnson a recunoscut câți copii are: „Schimb multe scutece”

boris johnsonboris johnson

Premierul britanic Boris Johnson, aflat într-o vizită oficială în SUA, s-a deschis cu privire la viața personală, transmite The Guardian.

Boris Johnson a recunoscut pentru prima dată că are șase copii, afirmând într-un interviu la televiziunea americană NBC că „schimbă multe scutece”.

Premierul a avut anterior tendința de a evita întrebările despre viața sa de familie, cunoscută ca fiind complexă. El a divorțat de două ori și a conceput o fiică în timpul unei relații extraconjugale.

Dar când un intervievator de la NBC a afirmat că are șase copii, el a răspuns: „Da”.

Johnson are un copil în vârstă de un an, Wilfred, cu soția sa, Carrie Johnson. El a spus că a fost „fantastic” să aibă copii în Numărul 10 (reședința oficială a premierilor britanici, n.red.), susținând: „Schimb multe scutece”.

El și soția lui urmează să devină din nou părinți, astfel că ar urma să devină tată pentru a șaptea oară.

Boris Johnson are, de asemenea, patru copii adulți cu a doua sa soție, Marina Wheeler, și o fiică dintr-o relație extraconjugală.

Presa a speculat că Johnson ar fi putut avea un alt copil sau alți copii în afară de cei cunoscuți, dar el a refuzat să discute despre acest lucru.

Copiii lui Boris Johnson, subiect de dezbateri politice

Înaintea alegerilor generale din 2019, Johnson a fost întrebat deschis despre acest lucru în timpul unei intervenții telefonice la postul de radio LBC, în care a fost provocat de un interlocutor cu privire la articolul pe care l-a scris în 1995, în care a acuzat mamele singure că „produc o generație de copii prost crescuți, ignoranți, agresivi și nelegitimi”.

După acest schimb de replici, gazda Nick Ferrari l-a presat pe Johnson cu privire la numărul de copii pe care îi are.

„Cred că ceea ce oamenii vor să audă este ce planuri avem. Îmi iubesc foarte mult copiii, dar ei nu candidează la aceste alegeri și, prin urmare, nu am de gând să comentez”, a spus el.

Întrebat dacă a fost „complet și total implicat în toate viețile lor”, Johnson a refuzat din nou să comenteze, spunând: „Nu am de gând să îi pun pe teren în această campanie electorală”.

Cum îi cheamă pe copiii lui Boris Johnson:

Boris Johnson are șase copii care sunt de notorietate publică:

  • Lara, Milo, Cassia și Theodore cu fosta soție, Marina Wheeler;
  • Stephanie, după o aventură în 2009;
  • Wilfred cu noua sa soție, Carrie. Un al șaptelea copil cu soția sa Carrie urmează să se nască.

Boris Johnson se va întâlni cu Joe Biden la Casa Albă

În interviul său de marți de la NBC, premierul britanic s-a referit la președintele Joe Biden, cu care se va întâlni la Casa Albă în cursul zilei, ca la o „gură de aer proaspăt”.

Se așteaptă ca cei doi să discute inclusiv retragerea ratată din Afganistan din această vară și perspectivele unui rezultat pozitiv al summitului privind clima de la Cop26 din noiembrie.

În interviul acordat de NBC, Johnson a negat că ar fi fost ignorat de Biden în unele momente din timpul crizei.

„Nu discut despre convorbirile mele cu alți lideri, dar, din câte îmi amintesc, am vorbit foarte sincer despre toată chestiunea”, a spus el.

Întrebat dacă a fost de acord cu decizia lui Biden de a stabili și de a respecta o dată pentru retragerea trupelor americane din Afganistan, el a spus: „America se află acolo de 20 de ani și este un argument respectabil să spui: „Destul e destul”. Am fi putut face lucrurile altfel? Poate că am fi putut”.

The post Boris Johnson a recunoscut câți copii are: „Schimb multe scutece” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code