Flux-stiri

Ciolacu, discuţii cu Ursula von der Leyen despre aderarea completă la spaţiul Schengen şi PNRR

  • Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri dimineaţă, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre priorităţile europene ale României.
  • Premierul afirmă că pe agenda discuţiilor au figurat şi ameninţările reprezentate de Federaţia Rusă, pericolul extremismului şi nevoia de stabilitate la nivelul României şi Uniunii Europene.
  • Oficialul european se află în România pentru a participa la congresul PPE.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri dimineaţă, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre priorităţile europene ale României, aderarea completă la spaţiul Schengen şi implementarea PNRR.

„Am discutat în această dimineaţă (miercuri dimineaţă – n.r.) cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre priorităţile europene ale României, aderarea completă la spaţiul Schengen şi implementarea PNRR”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul afirmă că pe agenda discuţiilor au figurat şi ameninţările reprezentate de Federaţia Rusă, pericolul extremismului şi nevoia de stabilitate la nivelul României şi Uniunii Europene.

La discuţii a participat şi europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Ursula von der Leyen se află, la ora transmiterii ştirii, la Palatul Cotroceni, unde are o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis.

Oficialul european se află în România pentru a participa la congresul PPE.

Citește și

The post Ciolacu, discuţii cu Ursula von der Leyen despre aderarea completă la spaţiul Schengen şi PNRR appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Gabriel Pecheanu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code