Flux-stiri

Cozi kilometrice la vămile din Grecia.

După ce România a trecut Grecia pe lista roșie, românii s-au inghesuit pentru a părăsi țara elenă. Românii au umplut autocarele pentru a se întoarce acasă după ce țara elenă a intrat pe lista roșie. Cu toate acestea, insulele sunt ocupate aproape în totalitate, prețurile s-au mărit, iar românii și bulgarii pornesc cu miile spre Grecia, având mai multe concedii deja programate.

La frontierele Greciei, coloanele de maşini sunt uriaşe. Turiştii aşteaptă cu orele pentru a dovedi că sunt vaccinaţi sau că au teste PCR negative, conform stiridiaspora.ro.

La punctul de trecere a frontierei Promahonas dinspre Grecia înspre Bulgaria coada se întindea pe 3 kilometri, se arată într-un material Antena3.

Timpul estimat de aşteptare este de 2 ore iar afară erau 40 de grade, la prânz.

De duminică, cei care vin din Grecia în România vor intra în carantină, acasă, dacă nu sunt vaccinaţi.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse<Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete