Flux-stiri

Cu viteză și credință: Un șofer a mers cu 235 km/h pe autostradă și Arhiepiscopul Tomisului în dreapta

Plângere penală pe numele ÎPS Teodosie după slujba de Bobotează. Reacția Arhiepiscopiei TomisuluiPlângere penală pe numele ÎPS Teodosie după slujba de Bobotează. Reacția Arhiepiscopiei Tomisului

  • Un tânăr de 28 de ani a fost prins la volan circulând pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa cu viteza de 235 de kilometri pe oră.
  • Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.
  • De asemenea, tânărului i-a fost reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Un tânăr de 28 de ani a fost prins la volan circulând pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa cu viteza de 235 de kilometri pe oră. În maşină era ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Viteza maximă legală pe Autostradă este de 130 kilometri pe oră.

Potrivit Poliţiei Constanţa, miercuri, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism care a fost înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

De asemenea, tânărului i-a fost reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Surse din anchetă spun că în maşina condusă de tânărul de 28 de ani se afla ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe locul din dreapta.

The post Cu viteză și credință: Un șofer a mers cu 235 km/h pe autostradă și Arhiepiscopul Tomisului în dreapta appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code