Flux-stiri

Hunter Schafer, starul din Euphoria este printre protestatarii arestați în timpul apariției lui Biden la „Late Night”

  • Hunter Schafer s-a numărat printre protestatarii împotriva războiului arestați la sediul NBC din Manhattan.
  • Protestul a avut loc în timpul apariției președintelui Joe Biden la emisiunea „Late Night with Seth Myers”.
  • „Îi lăudăm angajamentul față de libertatea palestinienilor și față de un viitor de dreptate pentru toată lumea”.

Starul din Euphoria, Hunter Schafer, s-a numărat printre zecile de protestatari împotriva războiului arestați la sediul NBC din Manhattan în timpul apariției președintelui Joe Biden la emisiunea „Late Night with Seth Myers” la începutul acestei săptămâni, scrie AP News.

Starul din Euphoria, în vârstă de 25 de ani, a făcut parte dintr-un grup de peste 100 de manifestanți care au umplut holul de la 30 Rockefeller Plaza pentru a cere încetarea focului în războiul dintre Israel și Hamas, a declarat grupul Jewish Voice for Peace.

Schafer și alți protestatari purtau tricouri negre pe care scria „Încetați focul acum” și „Nu în numele nostru”, în timp ce scandau „Lăsați Gaza să trăiască” și alte sloganuri, în timp ce coloana de mașini a lui Biden a intrat în zonă, potrivit videoclipurilor și fotografiilor de la eveniment.

Schafer, care, la fel ca mulți dintre protestatari, purta o mască de protecție, este văzută la un moment dat așezată pe podea, în timp ce alții țin în picioare un banner în spatele ei pe care scrie „Evreii către Biden: Nu mai înarmați genocidul”.

Reprezentanții lui Schafer nu au răspuns miercuri la mesajele prin care se solicitau comentarii și au declarat că trebuie să ajungă în instanță luna viitoare.

„Îi lăudăm angajamentul față de libertatea palestinienilor și față de un viitor de dreptate pentru toată lumea”, a declarat Sonya Meyerson-Knox, de la Jewish Voice for Peace, într-o declarație trimisă prin e-mail.

Departamentul de poliție din New York a declarat miercuri că 30 de persoane au fost reținute și au primit citații pentru încălcarea proprietății în urma demonstrației care a durat o oră și jumătate. Biden, între timp, a declarat luni că este optimist că se va ajunge la o încetare a focului în zilele următoare.

„Consilierul meu pe probleme de securitate națională îmi spune că suntem aproape. Sper că până lunea viitoare vom avea o încetare a focului”, a declarat Biden.

Citește și

The post Hunter Schafer, starul din Euphoria este printre protestatarii arestați în timpul apariției lui Biden la „Late Night” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code