Economice finantare europeana Flux-stiri tehnologie

Ministrul Transporturilor: România va testa trenurile cu hidrogen

România va testa trenurile cu hidrogen, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vorbind de o tehnologie nouă și promițătoare.
“Aș vrea să dezvoltăm un proiect de trenuri pe hidrogen și am avut discuții cu industria, dar m-aș bucura să fim “early-adopters”, ca să folosesc un termen din domeniul start-upurilor de IT, adică să luăm o tehnologie în fază incipientă.

Drulă: Trenurile cu hidrogen ne-ar permite să folosim bani europeni și să atingem obiectivele globale
Asta ne-ar permite să folosim bani europeni și să atingem obiectivele globale europene în ceea ce privește emisiile de carbon”, a spus Drulă, potrivit hotnews.ro citat de antena3.ro

Locomotivele și automotoarele pe hidrogen ar stimula o nouă piață internă și ar salva foarte mult din mediu. un astfel de proiect trebuie salutat.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

(Visited 36 times, 1 visits today)

Hits: 20

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete