Flux-stiri leontiuc Medicale

Vaccinarea în România are o rată de deces severă. Injecție letală sau vaccin eficient?

Potrivit unui răspuns primit marți de Antena 3 de la INSP, în perioada 1 ianuarie-14 martie, 89 de persoane au murit după ce s-au vaccinat și după ce au fost confirmate positiv cu SARS-CoV-2. Nu se știe în acest moment dacă persoanele erau asimptomatice în momentul în care s-au vaccinat, sau dacă s-au pozitivat ulterior.
Tot din document reiese că, atunci când a început vaccinarea în România, nu s-au raportat reacții adverse în lipsa unei proceduri clare de raportare. Astfel, în decembrie au fost raportate doar 26 de reacții adverse în urma vaccinului Pfizer.

– 7324 reacții adverse raportate la vaccinul anti-COVID
– 4075 reacții adverse raportate la vaccinul Pfizer
– 414 reacții adverse raportate la vaccinul Moderna
– 2835 reacții adverse raportate la vaccinul AstraZeneca

Reacții adverse non-grave:
– Tulburări generale și la nivelul locului de administrare
– Tulburări gastro-intestinale
– Tulburări ale sistemului nervos
– Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv

Aceste reacții sunt specificate în RCP secțiunea 4.8 că “foarte frecvente”

Reacții adverse grave:
-Tulburări cardiovasculare , tahicardie
-Tulburări hematologice
-Șoc anafilactic

INSP investighează cazurilor raportate. În plus, la vaccinul Pfizer cele mai multe reacții adverse raportate sunt din zona cardio, iar la Astrazeneca, evenimentele tromboembolice.

Referitor la cazurile cu spitalizare în urma reacțiilor adverse, au fost raportate 40 de astfel de cazuri. Peste 250 de persoane au decedat până în prezent pe teritoriul României în urma vaccinului. Numărul este foarte mare, proporțional, putem afirmă necert că ar fi sau este identic cu cel al deceselor bolii în sine ceea ce naște două ipoteze:
-fie că persoanele care au decedat diagnosticate cu Covid au decedat datorită comorbidităților,au murit doar cu Covid iar nu de Covid
-fie că atât virusul este necunoscut și mai mult aceste vaccinuri aflate încă în fază de cercetare sunt și ele elemente necunoscute.
Cert este că politicienii se grăbesc la nivel internațional să creeze constrângeri (condiții de deplasare), aspect care evident că naște teamă și repulsie față de un tratament care conduce iată în foarte multe cazuri la deces. Ca atare vaccinarea are și ea urmări grave prin reacții adverse, ca o pandemie în sine cu mortalitate mai mare ca a multor boli, de aceea întrebarea editorială este justificată, dacă nu cumva seamănă cu o injecție letală?

Nu dorim să boicotăm vaccinul, dar prea multe decese, prea multe constrângeri, prea mari riscuri, prea puține beneficii certe dacă acest vaccin trebuie repetat. Astăzi de exemplu 3 persoane au decedat în România în urma rapelurilor la vaccin. Este mult și este grav.

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 644 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code