Flux-stiri

Navalnîi, face apel la populație să iasă în stradă împotriva războiului declanșat de „țarul nebun”

  • Liderul opoziției ruse încarcerat, Aleksei Navalnîi, a făcut astăzi apel la compatrioții săi să iasă în stradă împotriva invaziei în Ucraina ordonate de președintele Vladimir Putin, pe care l-a descris drept un „țar nebun”.
  • „Rusia vrea să fie o națiune a păcii. Din nefericire, puțini sunt cei care ne-ar numi așa acum. Dar măcar să nu devenim o țară de oameni speriați și tăcuți, de lași care se fac că nu observă războiul împotriva Ucrainei declanșat de țarul nostru, evident nebun”, a declarat Navalnîi pe contul său de Twitter.
  • El a subliniat că „Putin nu este Rusia. Și dacă există ceva în Rusia, în acest moment, de care putem fi cel mai mândri, este vorba de cei 6.824 de oameni care au fost arestați pentru că au ieșit – spontan – în stradă cu bannere pe care scria „Nu războiului.”

Liderul opoziției ruse încarcerat, Aleksei Navalnîi, a făcut astăzi apel la compatrioții săi să iasă în stradă împotriva invaziei în Ucraina ordonate de președintele Vladimir Putin, pe care l-a descris drept un „țar nebun”.

„Rusia vrea să fie o națiune a păcii. Din nefericire, puțini sunt cei care ne-ar numi așa acum. Dar măcar să nu devenim o țară de oameni speriați și tăcuți, de lași care se fac că nu observă războiul împotriva Ucrainei declanșat de țarul nostru, evident nebun”, a declarat Navalnîi pe contul său de Twitter.

El a subliniat că „Putin nu este Rusia. Și dacă există ceva în Rusia, în acest moment, de care putem fi cel mai mândri, este vorba de cei 6.824 de oameni care au fost arestați pentru că au ieșit – spontan – în stradă cu bannere pe care scria „Nu războiului.”

Navalni se refería a las miles de personas que han sido detenidas estos días en varias ciudades rusas por manifestarse contra la guerra.

„No puedo, no quiero y no me quedaré callado viendo cómo las tonterías pseudohistóricas sobre acontecimientos de hace 100 años se han convertido en una excusa para que los rusos maten a los ucranianos y los ucranianos maten a los rusos para defenderse”, continúa el principal opositor al régimen de Putin.

Navalnyi se refería a los miles de personas que han sido detenidas en los últimos días en varias ciudades rusas por manifestarse contra la guerra.

„No puedo, no quiero y no me quedaré de brazos cruzados viendo cómo las tonterías pseudohistóricas sobre acontecimientos de hace 100 años se convierten en una excusa para que los rusos maten a los ucranianos y los ucranianos maten a los rusos para defenderse”, continuó el principal opositor al régimen de Putin.

The post Navalnîi, face apel la populație să iasă în stradă împotriva războiului declanșat de „țarul nebun” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code