Stiri din Austria

O nouă CRIZĂ a refugiaţilor în Austria? Tot mai mulți indieni ajung în ţară

mulți indieni ajung Austria

Ştiri Austria – Tot mai mulți indieni ajung în Austria. Migrația neregulată este la niveluri record. Zeci de mii de refugiați sunt în țară și mulți alții ar putea veni iarna. Este situația la fel de dramatică ca în timpul crizei refugiaților din 2015?

Migrația neregulată către Europa este la cel mai înalt nivel din ultimii ani. Agenția UE pentru protecția frontierei Frontex a numărat 228.240 de cazuri în perioada ianuarie-septembrie. În Austria, ministrul de Interne Gerhard Karner (ÖVP) dă tonuri alarmiste. În curând „corturile ar putea fi montate din nou”, spune el. 68.800 de persoane care au intrat ilegal în țară au fost prinse de poliție în timpul controalelor direcționate din luna mai. Pentru că li se permite să rămână doar dacă solicită azil, numărul cererilor de azil crește odată cu arestările. La mijlocul lunii octombrie: 73.000. Și asta este un record. Citiţi şi Austria, revoltă împotriva corturilor de refugiați – comunitatea furioasă blochează Autostrada A1

„Cifrele din 2015 ar putea fi depășite încă din noiembrie”, spune Lukas Gahleitner de la asociația „asylkoordination”. La acel moment, 88.000 căutaseră protecție în Austria. Refugiații ucraineni nu sunt incluși în aceste statistici, deoarece așa-numita directivă a UE privind afluxul în masă le oferă protecție temporară în afara procedurii de azil. În prezent, în Austria sunt în jur de 70.000 de persoane strămutate de război. În total, aproximativ 140.000 caută protecție în țară.

Tot mai mulți indieni ajung în Austria

De luni de zile, există și un număr tot mai mare de indieni printre acele persoane care au solicitat azil în această țară. Motivele sunt variate. O creștere semnificativă a devenit deja evidentă în 2021. În timp ce cu cinci ani mai devreme existau în medie 350 de cetățeni indieni care au solicitat azil în Austria, numărul a crescut deja la 949 în anul precedent. Anul acesta indienii au format al treilea grup de națiuni ca mărime, cu 7.630 de cereri, doar Siria (10.052) și Afganistanul (12.775) au cerut refugiu pentru mai mulți oameni.

Serbia le permite în prezent cetățenilor indieni să intre în țară fără vize, un gest discutabil în recunoașterea de către Belgrad a refuzului Indiei de a recunoaște independența Kosovo. Citiţi şi Austria se umple din nou cu refugiați, sosesc 600 în fiecare zi. „Nu vrem corturi la Viena”

Sursa: Profil.at, ZiarulRomanesc.t

Postarea O nouă CRIZĂ a refugiaţilor în Austria? Tot mai mulți indieni ajung în ţară a apărut prima pe Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code