Flux-stiri

Președintele Zelenski a ajuns în Germania. Ce va discuta acesta cu Olaf Scholz și cum arată situația pe front

  • Zelenski va participa la conferința referitoare la reconstrucția Ucrainei.
  • Pe front, Rusia a anunțat că a ocupat satul Staromairoske, din regiunea Donețk.
  • Președintele Ucrainei a anunțat că discuțiile cu liderii germani se vor concentra pe obținerea unui ajutor militar.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a ajuns, noaptea trecută, în Germania, unde va participa la conferința referitoare la reconstrucția Ucrainei și va avea întâlniri cu Olaf Scholz, cancelarul german, și alți lideri germani. Pe front, însă, situația nu e favorabilă Kievului, pentru că, după cele două atacuri ucrainene în Rusia, de zilele trecute, rușii au anunțat ieri că au ocupat încă un sat din regiunea Donețk.

Ce întâlniri va mai avea Președintele Zelenski în Germania și cum arată situația de pe front?

Președintele Zelenski se va întâlni și cu Președintele Germaniei și va vizita militarii ucrainieni care se antrenează pe teritoriul german. Zelenski a anunțat că discuțiile cu liderii germani se vor concentra pe obținerea unui ajutor militar și pe dezvoltarea unui sistem antiaerian. Acesta își va consolida poziția cu Olaf Scholz, cancelarul german, înainte de Summit-ul pentru Pace din Eleveția și Summit-ul NATO.

Conferința începe astăzi în Berlin și este al treilea eveniment de acest gen. Este o conferință la care participă mai mulți lideri.

The post Președintele Zelenski a ajuns în Germania. Ce va discuta acesta cu Olaf Scholz și cum arată situația pe front appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Soare Andreea


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code