- Kamala Harris are rădăcini ancestrale în acest sat.
- Postere și bannere cu Harris decorează satul.
- Localnicii sunt mândri de realizările lui Harris.
- Familia Harris menține legături strânse în ciuda distanței.
Poate că se află la mii de kilometri depărtare, dar toată lumea din micul sat Thulasendrapuram, în statul Tamil Nadu din sudul Indiei, urmărește cu atenție alegerile prezidențiale americane, conform Sky News.
Acest lucru se datorează faptului că cătunul este satul natal ancestral al Kamalei Harris, vicepreședintele SUA și candidatul democrat la prezidențiale.
„Marea fiică a satului”
Este „zeitatea” familiei care îi leagă neamul matern și bunicul ei, PV Gopalan, de sat. Fiica sa, Shyamala, a părăsit India la vârsta de 19 ani cu o bursă pentru a studia medicina în America, unde s-au născut Kamala și sora ei mai mică, Maya.
Familia nu a locuit niciodată în sat, dar Kamala a vizitat satul când era copil.
Acum, prezența ei este marcată de postere care atârnă în magazine și case. Un banner mare, amplasat în mod vizibil lângă templul Sri Dharamshastra, o numește „marea fiică a satului”.
Managerul bancar pensionat, N Krishnamurthy, în vârstă de 80 de ani, a declarat pentru Sky News: „Ea a adus atâta glorie acestui sat. Nimeni nu a făcut vreodată atât de multe pentru noi – chiar dacă au încercat timp de decenii și secole.
„Este inimaginabil! Satul nostru este faimos în întreaga lume datorită ei, iar noi îi mulțumim în mod repetat, îi dorim toate cele bune și binecuvântările noastre sunt mereu acolo.”
O altă locuitoare a satului, Balaambika, a spus că Harris a „adus faimă feminității – toate femeile de aici sunt atât de mândre de realizările ei”.
„Sunt inspirată de ea”, a spus Madhumita, o studentă în vârstă de 19 ani.
Mani, care conduce un magazin alimentar lângă templu, a spus: „Vom fi atât de fericiți și mândri când va câștiga și vom sărbători cu dulciuri. Dar vom fi și mai fericiți dacă își va aminti de satul nostru – asta ar fi suficient pentru mine.”
Mândria familiei
Dr. Sarala Gopalan, ginecolog pensionar care locuiește în Chennai, este mătușa Kamalei Harris. Ea a lucrat în NHS timp de câțiva ani, timp în care Harris și sora ei Maya au vizitat-o în Bristol.
„Încă din copilărie am văzut-o ca pe o persoană afectuoasă, foarte grijulie și [ea] nu poate vedea pe nimeni în dificultate”, a declarat Dr. Gopalan.
„Ea va sări în ajutor și va lupta pentru acea persoană. A fost așa încă de mică.”
O familie unită, ei se întâlneau cât mai des posibil, ori de câte ori timpul și distanța le permiteau. „Suntem mereu alături unul de celălalt”, a spus Dr. Gopalan.
Dr. Gopalan nu este tulburată de remarcile denigratoare la adresa nepoatei sale. „Pur și simplu le ignor”, a spus ea.
„Îmi cunosc nepoata. Știu cât de mult să cred. Ne cunoaștem fiica, așa că nu ascultăm nicio bârfă.”
Ea urmărește îndeaproape cursa și urmărește toate discursurile nepoatei sale. „Nimic nu mă îngrijorează. Nu mă uit la strategiile institutorilor de sondaje, nu mă uit la cine câștigă sau pierde, pentru că eu cred cu tărie că Dumnezeu va face ceea ce este corect pentru ea.”
The post Satul strămoșesc al Kamalei Harris urmărește cu mândrie alegerile SUA. Cum o numesc localnicii pe candidată appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Alexandru Ioana
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.