Flux-stiri

Sportivii români au obținut 7 medalii de aur la Campionatul European de Canotaj. Elisabeta Lipă: „România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați”

  • Sportivii români au obținut 7 medalii de aur la Campionatul European de Canotaj.
  • Elisabeta Lipă: „România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați.”
  • România a obţinut 9 medalii – 7 de aur şi 2 de argint – în 11 probe şi a terminat competiţia continentală pe prima poziţie a clasamentului.

Sportivii români au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Canotaj pentru Juniori. Delegația României a obținut 7 medalii de aur la categoria Under19 de la Kruszwica, Polonia. Elisabeta Lipă, fostă canotoare, spune că România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați și îi felicită pe toți sportivii, antrenorii, dar și colectivul medical.

Elisabeta Lipa: „Important este ca aceste talente să fie descoperite, să intre pe mâini bune, să aibă profesori, specialiști dedicați, hotărâți, ambițioși, care să le îndrume pașii către performanță. Rezultatele nu au cum să nu apară.”

„Viața de cantonament este frumoasă, dar și grea. În general, performanța cere sacrificii. Dar este extraordinar de frumos atunci când ai rezultate, când urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, când îți faci țara cunoscută în lume”, a spus Elisabeta Lipa, la Aleph News.

România a obţinut 9 medalii – 7 de aur şi 2 de argint – în 11 probe şi a terminat competiţia continentală pe prima poziţie a clasamentului.

The post Sportivii români au obținut 7 medalii de aur la Campionatul European de Canotaj. Elisabeta Lipă: „România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code