stiinta

Vaccinare obligatorie împotriva COVID-19 pentru personalul sanitar din Anglia

Anglia va impune vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 pentru personalul sanitar. Termenul limită până la care angajații din sănătate ar trebui să se vaccineze va fi stabilit pentru primăvara anului viitor.

Potrivit BBC, anunțul în acest sens urmează să se facă mai târziu.

Termenul limită va fi stabilit pentru primăvara anului viitor, în așa fel încât personalul sanitar nevaccinat să aibă timp să își facă ambele doze, au declarat pentru BBC surse de la Whitehall.

Între 80.000 și 100.000 de angajați din sănătate din Anglia nu au fost vaccinați, a declarat Chris Hopson, șeful NHS Providers.

Totodată, joi scade termenul limită pentru vaccinarea angajaților din centrele de îngrijire din Anglia.

Consultare privind vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 pentru personalul sanitar

Decizia guvernului vine în urma unei consultări care a început în septembrie și care a analizat dacă atât vaccinul anti-COVID și cel antigripal ar trebui să fie obligatorii pentru angajații din prima linie și din sistemul de îngrijire, conform Mediafax.

Luna trecută, ministrul Sănătății, Sajid Javid, declara pentru BBC că înclină spre vaccinarea obligatorie a personalului sanitar.

El spunea că nu dorește ca sistemul să piardă personal, dar experiența din sectorul asistenței sociale a arătat că numărul celor care au acceptat vaccinul „a crescut foarte mult” după ce acesta a devenit obligatoriu.

Articolul Vaccinare obligatorie împotriva COVID-19 pentru personalul sanitar din Anglia apare prima dată în Descopera.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code