- Aplicația de mesagerie instantanee WhatsApp este actualizată constant cu funcții pe care le așteptăm de ceva timp.
- Trucul pe care îl folosesc cei care vor să fie infideli partenerului.
- Funcția poate fi folosită pentru a ascunde conversațiile private sau confidențiale.
Aplicația de mesagerie instantanee WhatsApp este actualizată constant cu funcții pe care le așteptăm de ceva timp. Acesta este trucul pe care oamenii îl folosesc pentru a fi infideli partenerului. Trebuie remarcat faptul că, deși este adesea folosită de trișori, funcția nu este destinată acestui scop. Acest instrument presupune de fapt crearea unei copii a aplicației WhatsApp și poate fi realizat cu același număr de telefon.
Un alt motiv pentru care cineva ar putea folosi acest truc este dacă ascunde o petrecere surpriză de la un sărbătorit sau o sărbătorită. De asemenea, poate fi folosit pentru a ascunde conversațiile private sau confidențiale, ceea ce este foarte util dacă trebuie să păstrați secret un proiect de afaceri, de exemplu.
Cum se activează „cheat mode”?
Accesați „Advanced features” (Funcții avansate) în setările generale ale smartphone-ului. Nu contează dacă sistemul de operare este iOS sau Android.
Odată ajuns acolo, activați „Dual Apps” sau „Dual Messaging”.
Găsiți aplicația WhatsApp și aplicați opțiunea de acolo.
În acest fel, veți avea două conturi în aplicație.
În cel nou va trebui să vă înregistrați din nou. Puteți face acest lucru cu același număr de telefon
The post Ce este „cheat mode” al WhatsApp și de ce vrea toată lumea să îl folosească? appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.