Flux-stiri Breaking News

Ciocnirile violente din Viena, comandate de Ankara

În ultima vreme capitala Austriei s-a trandformat într-o scenă derăzboi îndre 350.000 de turci și 120.000 de kurzi. Totul face parte dintr-un plan strategic „islam occident”, prin care țările musulmane doresc transformarea UE într-o zonă de tip Egipt.

Aceaste deoarece UE nu plătește „tributul cuvenit”.
În iarna acestui an cancelarul Austriei afirma că reacția lui Erdogan de a deschide granițele lăsând imigranții să treacă în Europa, constituie un atac la adresa țărilor UE. După această declarație membrii simpatizanți ai partidului lui Erdogan din Austria și Germania au primit ordin pe linie de moschei de la imami să creeze diversiuni cu imigranții kurzi.
Austria pare că a aflat de acest plan diabolic islamist al lui Erdogan și a reacționat destul de timid. ”Este total inacceptabil să aibă loc pe teritoriul Austriei conflicte turce. Vom verifica foarte precis cine se află în spatele acestor violenţe. Ar fi absolut inacceptabil dacă se va afla că grupuri turce produc, la ordinul Ankarei, destabilizare în Austria”, a declarat ministrul de Interne de la Viena, Karl Nehammer, citat de ziarulromanesc.atGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 5 times, 1 visits today)

Hits: 19

Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete